View Single Post
Vechi 25.06.2016, 11:30:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
nu e nevoie de copy paste ca sa te gandesti la Crezul pe care il marturisim.
Cred intr-Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica si intr-Unul Domn Iisus Hristos.
Sfanta Treime catolica este stramba si sucita, adica cica Duhul sfant purcede si de la Fiul. Eu nu o vad la fel cu Sfanta Treime la care noi ne inchinam si pe care o marturisim. Lucrurile sunt simple.

Si te invit sa faci un exercitiu de gandire si sa raspunzi unde sunt hristosii mincinosi si unde este Hristos cel adevarat.

Orice crestin care cade in erezie , cade si din Biserica cea Sfanta. Ce a declarat ierarhul in Creta , legat de faotul ca Biserica cea marturisita in Crez cuprinde si pe eretici, este o minciuna mizerabila si fara margini.

De dragul pacii lumesti si a uniriii fortate cu ereticii, ati uitat si de sfinti, si de Hristos cel Adevarat si de credinta ce amarturisita in Crez si de tot.

Dar cum altfel sa se implineasca apocalipsa fara cei multi care vor cadea? faceti ce vreti , faceti ce credeti, insa va spun, numai credinta curata e mantuitoare. asta nu te opreste sa ai mila si intelegere si dragoste fata de toti oamenii de pe pamant, eretici sau ce or fi.

Obsesia unora de a se unii cu catolicii, arata probleme grave sufletesti si nu numai.

E cam acelasi lucru cum ar fi sa se adune un sfant si sa traisca la fel si impreuna cu desfranatii si sodomitii si toti talharii.

Ce am scris eu si ce campi bati tu..

Si pana la urma s-a semnat vreun act ca sa discutam la concret?

Last edited by AlinB; 25.06.2016 at 11:32:56.
Reply With Quote