Citat:
În prealabil postat de AlinB
Das, multumesc pentru purtarea crestineasca de grija, pline de "ortodoxa iubire".
Pana atunci cand speri sa ma inec?
Cunosc povestile, nu am timp sa studiez sa vad cat adevar e in spatele cifrelor care totusi cred ca sunt destul de umflate.
Dar ar trebui sa te intrebi cat iese in drept crestinismului daca se pun la socoteala, la gramada, cruciadele si alte "razboaie sfinte" intre state crestine chiar.
Hm, lucra Stefan cel Mare cu musulmani carora le explica cat plin de "ortodoxa iubire" este pentru ei in timp ce le terfelea religia pe forumuri?
Ai incercat sa te intrebi cum ar reactiona colegii tai de munca islamisti daca ar citi postarile tale de aici?
Binenteles ca nu, "iubirea" nu-si pune astfel de probleme, ea exista..si gata.
|
Ce iti mai place sa faci pe prostul. adica pe desteptul insa iese prost. Una zic eu, alta spui tu.
Ia spune tu , cu mintea aia a ta foarte inteleapta, de ce trebuie sa spun eu musulmanilor ca religia lor e stramba? de cand ortodocsii fac prozeletism, luminatule si inteleptule? Mai desteptaciune mare ce esti tu, pai daca se duce acum un crestin in tabara Isis sa le spuna ca sunt criminali, nu e el prost de impunge? apai tu crezi ca toata lumea e proasta , mai inchipuitule ce esti?
Pai nu imi racesc eu gura de pomana cu tine sa iti explic ca nu dialogul rezolva problema ca e ca si cum ai vorbi cu peretii>? mai vicleanule ce esti, mai, trezeste-te mai ca e pacat de sufletul tau. Cat ai de gand sa mai smintesti oameni pe aici, mai vicleanule si siretule ce esti.
Pai te faci ca nu sti , mai siretenie, ca unui desfranat de ii spui ca e desfranat iti sare in cap? mai vicleanule mai. Pai cum trebuie sa se comporte crestinul adevarat mai cu cei rataciti ? nu cu fapta cea blanda, aratanadu-i ortodoxia prin bunatate , fara dialoguri fara rost mai siretenie?
ce tot incerci tu pe aici sa faci mai siretenie, strambi cuvinte, sucesti fraze, intorci intelesuri, si smintesti. Mai smintitorule ce esti mai, frica sa iti fie ca vei da seama in fata lui Dumnezeu de toate smintelile ce le scoti pe gura.
Apropo cu inecatul. Speri sa nu te ineci, siretenie, de aceea te-am avertizat. altfel te lasam pana te vedeam inecat. si acum te avertizez, ogoaite, imbuneaza-te si nu mai sminti oameni, nu mai rastalmaci cuvinte, si revino-ti in simtirile cele ortodoxe. Ca Bunul Dumnezeu te asteapta, numai sa vrei.
PS. Lasa, nu te dezlantui, ca nu e cazul. stai calm si primeste, daca voiesti sa inveti rabdarea. Doara sti ce spun sfintii. Noi suntem oglinda celorlalti. Priveste, ce primesti aceea ai daruit.