Subiect: Istorii cu talc
View Single Post
Vechi 28.06.2016, 01:03:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Să vă spun o pildă care mie mie mi-a plăcut tare..
Erau două fetițe la orfelinat, pe una a luat-o o călugăriță să o crească și pe una a înfiat-o o prostituată. și se spune că Andrei cel Nebun pentru Hristos, întreabă pe Dumnezeu:
"- Doamne, dar cu ce sunt vinovate aceste suflete? De una a picat să fie luată spre lucrare duhovnicească și una să pice în mâna femeii ușoare?!" Și răspunde Dumnezeu:
"- Nu așa se gândește! Lucrurile se fac după voia interioară și voia divină! Că pe care a luat-o călugărița, este dintr-o mamă foarte desfrânată, dar trăind într-un mediu sănătos, va deveni serioasă. Iar cea pe care a înfiat-o prostituata, este dintr-o mamă foarte bună și sănătoasă, și oricât va încerca să o împingă și pe ea spre păcat, ea nu va ceda niciodată și o va îndrepta și pe prostituată, spre bine!" Vedeți cum lucrează Dumnezeu? Cum sunt gândurile lui Dumnezeu și gândurile noastre! “Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre și căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul. Ci, cât sunt de sus cerurile față de pământ, atât sunt de sus căile Mele față de căile voastre și gândurile Mele față de gândurile voastre.” ( Isaia 55, 8-9 )
https://www.youtube.com/watch?v=zESKtmF0OdY