View Single Post
Vechi 28.06.2016, 18:08:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Ce iti mai place sa faci pe prostul. adica pe desteptul insa iese prost. Una zic eu, alta spui tu.
Wow, ce aprecieri pline de iubire "ortodoxa".

Eu iti ofer si alternative de gandire: poate nu ai capacitatea intelectuala sau vointa sa intelegi ce incerc sa-ti explic?

Citat:
Ia spune tu , cu mintea aia a ta foarte inteleapta, de ce trebuie sa spun eu musulmanilor ca religia lor e stramba? de cand ortodocsii fac prozeletism, luminatule si inteleptule?
De ce, asta e prozelitism?

Si daca ar fi, de ce faci aici atunci, si care e rostul si logica, ca nu sunt decat ortodocsi si nicidecum musulmani?

Citat:
Mai desteptaciune mare ce esti tu, pai daca se duce acum un crestin in tabara Isis sa le spuna ca sunt criminali, nu e el prost de impunge? apai tu crezi ca toata lumea e proasta , mai inchipuitule ce esti?
Si ce, crezi ca daca ii impunge din Creta, cum cereai tu express, e mai bine?

Uite ce ai scris tu cu manuta ta:

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Imi doresc, de la intaistatatori si condamnarea islamului ca ideologie politico-criminala. cotropitori criminali au urmnat acestei ideologii de secole. asa a cazut Constantinopole, asa se rade de pe suprafata pamantului civilizatia crestina din Siria. Astept sa vad o mana intinsa, la propriu spre crestinii ce si astazi sunt martirizati.
Oleaca mai sus ai dat semne ca ai pricepe totusi care ar fi consecintele unei astfel de abordari, pe urma te prabusisi in intuneric.

Citat:
Pai nu imi racesc eu gura de pomana cu tine sa iti explic ca nu dialogul rezolva problema ca e ca si cum ai vorbi cu peretii>? mai vicleanule ce esti, mai, trezeste-te mai ca e pacat de sufletul tau. Cat ai de gand sa mai smintesti oameni pe aici, mai vicleanule si siretule ce esti.
Wow, si mai multa "dragoste ortodoxa"

Pai asta ce incerci cu mine cum se cheama?

Daca dialogul nu rezolva probleme, taci din gura.

Citat:
Pai te faci ca nu sti , mai siretenie, ca unui desfranat de ii spui ca e desfranat iti sare in cap? mai vicleanule mai. Pai cum trebuie sa se comporte crestinul adevarat mai cu cei rataciti ? nu cu fapta cea blanda, aratanadu-i ortodoxia prin bunatate , fara dialoguri fara rost mai siretenie?
Da, se rezolva prin, citat "condamnarea islamului ca ideologie politico-criminala" de la "intaiistatori".

In felul asta se arata "ortodoxia prin bunatate" si "fara dialoguri fara rost".

Ca doar nu ti-o pune tu blanita la tabarca, esti bine mersi in Anglia, nici aia nu-ti pot face nimic, nici tu lor, trebuie sa te defulezi pe forumuri romanesti ca sa n-o patesti.

Citat:
ce tot incerci tu pe aici sa faci mai siretenie, strambi cuvinte, sucesti fraze, intorci intelesuri, si smintesti. Mai smintitorule ce esti mai, frica sa iti fie ca vei da seama in fata lui Dumnezeu de toate smintelile ce le scoti pe gura.
Apropo cu inecatul. Speri sa nu te ineci, siretenie, de aceea te-am avertizat. altfel te lasam pana te vedeam inecat. si acum te avertizez, ogoaite, imbuneaza-te si nu mai sminti oameni, nu mai rastalmaci cuvinte, si revino-ti in simtirile cele ortodoxe. Ca Bunul Dumnezeu te asteapta, numai sa vrei.
Wow, da' tu cum crezi ca ai sa dai socoteala de avalansa asta de epitete "crestinesti" prin care iti tradezi propriile principii afisate strict verbal?

Citat:
PS. Lasa, nu te dezlantui, ca nu e cazul. stai calm si primeste, daca voiesti sa inveti rabdarea. Doara sti ce spun sfintii. Noi suntem oglinda celorlalti. Priveste, ce primesti aceea ai daruit.
Nu tin minte sa-ti fi daruit "faci pe proasta" "vicleano" si zeflemele gen "luminato si intelepto" printre tirade despre "iubirae ortodoxa" si "pocainta" si etc.

Nu degeaba spunea Sf. Ap. Pavel ca nu ingaduie femeii sa vorbeasca in biserica, le e tare greu sa-si stapaneasca firea, mai ales partea care cocheteaza cu sarpele.

Last edited by AlinB; 28.06.2016 at 18:11:04.
Reply With Quote