Citat:
În prealabil postat de Copacel
Citat:
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tu nu intelegi ca asta isi bate joc de credinta crestina intr-un fel in care putini pot pricepe?
|
Dar poate el chiar crede cele ce scrie. Si el nu intelege de ce noi nu intelgem "realitatea" pe care el o intelege, intelegi ?
El crede ca noi vedem realitatea cum o vede si el doar ca, spre deosebire de el, noi refuzam sa vedem "adevarul" pe care el il considera adevar in realitatea lui.
|
Absolut că eu cred în ceea ce scriu căci altfel de ce aș mai scrie? N-am ce face decît să scriu mult din lucuruile în care nu cred?
Exact voi refuzați să vedeți Adevărul, dar Adevărul nu este numai în realitatea mea ci ceea ce vă spun este în relaitatea lui Dumnezeu din care și voi faceți parte... realitate pe care voi o refuzați pentru că ați crezut și mai vreți să credeți după interes în propaganda lumii condusă de oameni lumești împreună cu satana și cu toată răutatea.
Asta și fac, încerc să vă arăt și vouă că eșistă o realitate a lui Dumnezeu și aceasta este realitatea în care ar trebui să trăim spre deosebire de minciuna în care se trăiește deobicei cu nepăsare, minciuna luată drept adevăr.
Dacă vreți să știți Adevărul, atunci trebuie să credeți că Iisus Hristos este Adevărul și Cuvîntul lui Dumnezeu și trebuie să credeți că tot ce a zi El de la Dumnezeu este adevărat și fără pic de eroare și ar trebui să vă informați mereu mintea și sufletul și inima cu tot ceea ce a zis El pentru ca să vă poată călăuzi Mîngîietorul în tot Adevărul.
Și atunci sigur veți crede mai ușor și veți trăi în dreptate în realitatea lui Dumnezeu, căci ea este realitatea cea adevărată și singura care contează în timp ce orice basm și orice teorie științifică absurdă ce încearcă să explice creația este o păcăleală de stors fraierii de bani și de a-i face dependenți comerțului cu desfrînare.