Citat:
În prealabil postat de Copacel
Pai nu esti maica.Nimeni nu a zis asta.A consulta un psihiatru nu inseamna a fi nebun.
Insa este mai bine sa previ decat sa tratezi.E precum consultul la dentist man.Nu strica sa faci o vizita de control.
Foarte frumos insa nu uita ca si doctorul are rolul sau pus de insusi Hristos.Din intelepciunea lui Isus Sirah citire:
http://www.crestinortodox.ro/biblia/...rul-cu-mintea/
|
Așa este, nu strică dar nici nu face bine, e ca și cum te-ai duce la ghicitoare, îți zice aia ceva și te nenorocește pe viață, tu te-ai duce să-ți ghicească cineva și să-ți lege cununiile? Dacă ajungi să crezi în blesteme și în minciunile gLumii cine oare te mai scoate de acolo dacă la Iisus Hristos și la Cuvîntul lui nu vrei să apelezi?
Și am fost la psihiatrii și ei nu m-au făcut și nu mă fac nebun așa ca voi căci nu sunt deși sunt și unii care mă fac așa ca voi, nebun, schizofrenic, paranoic, delirant, deprimat, și alte asemenea cartactrizări după care îmi recomandă o doză de cal, adică mă droghează pînă pic pe spate și mă trezesc și eu a treia lună după scripturi. Deci am fost la psihiatrii și nu m-au primit nici acolo pentru că le.am vorbit de Hristos, m-au dat afară și mi-au zis că nu sunt nebun. Apropo am și carnet de conducere și sunt angajat la stat deci nu sunt nebun așa că nu mai insinuați și nu mai credeți minciunile lui AlinB, căci după el v-ați luat ca niște fraieri.
Voi chiar nu vedeți cît e de absurd și de aberant?
Păi pe vremea Lui Solomon, medicii erau medicii lui Dumnezeu care ascultau de Dumnezeu așa cum erau medicii fără de arginți pe vremuri între sfinți, așa cum e sfîntul Pantelimon, medici cu har car întîi scoate dracul, apoi vă dezvață de viciu și de păcat și apoi oblojește și sufletul și trupul turnînd peste el undelem și vin căci dacă te duci la el te duci ca la fratele tău întru Hristos... dar voi nu acolo mă trimiteți ci la lume... și lumea cum credeți voi oare că o să mă trateze, păi lumea tratează pe cei din lume căci sunt ai ei dar pe cei ce nu mai sunt din lume ci de la Dumnezeu cum credeți că o să-i trateze, păi exact așa ca voi, dacă nu o să am să le dau bani cît să jupoaie 7 piei de pe mine atunci o să mă facă nebun și o să mă arunce în boscheți susținînd că n-au fonduri pentru medicamente sau pentru tratamente și să fac cerere la guvern.
Bine că nu sunt bolnav și mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta că nici nu știu de cînd nu am mai fost bolnav în mod serios, cred că mai bine de 20 de ani.
Deci acolo era vorba de Dumnezeu căci El este medicul ttuturor medicilor și preotul tuturor preoților și sfîntul tuturor sfințior.
Probabil că voi nu mai credeți că El chiar există și atunci nu mă trimiteți la el ci la tot felul de medici ca să recunosc că sunt nebun.
V-am spus eu dacă spun despre mine că nu sunt nebun mărturia mea ziceți voi că nu face doi bani, atunci luați și comparați ceea ce v-am scris și mărturisit eu cu ceea ce ați scris și mărturisit voi și deosebiți și voi cine minte și cine e nebunul, cine e trimisul și cine nu.
Eu va spus că nu sunt nebun și nici bolnav și că Dumnezeu m-a trimis la voi să stăm de vorbă și să vă mai spun din cînd în cînd ce cred.