View Single Post
Vechi 30.06.2016, 09:36:00
Monnis Monnis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2012
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Ei pentru ca plusezi asa de aiurea, ca omul ce n-are ce face iata amanunte. Asta ca sa vezi starea Bisericii in Romania.

Am vrut sa fac sfestanie si am vorbit cu diaconul parohiei, un om extraordinar, ce il cunosc de mult. Insa adresarea mi-a aratat ca preotii nostri, tac si inghit ca sa nu piarda parohiile si deci mancarea de la gura copiilor. Nu toti au puterea marturisirii.

Asta una la mana.
Apoi cand au venit , au venit de Boboteaza, preotul nu diaconul, spunandu-mi ca si stropirea de la Boboteaza are acelasi efect ca Sfestania.
A durat un minut, iar cand am scos hartia consistenta , ochii s-au marit instantaneu. I-a luat repede si au plecat.

Asadar tot la duhovnicul meu am ajuns sa fac o sfestanie ca lumea in casa.

PS. Ce sa -i faci. asta este Romania. Vecinii imi spuneau, ca e nou preotul de la Petrosani venit, si ca a pus taxa la pomelnic. 5 nume 10 lei. Insa eu i-am certat pe oameni si i-am rugat sa inteleaga pe parintele ca si oamenii pun pomelnice mari si pun acolo 1 leu de toti.
Dumneavoastră generalizați abuziv, erijându-vă, arogant și autosuficient, în mare autoritate în a aprecia nici mai mult nici mai puțin decât "starea Bisericii în România", gradul în care "preoții noștri tac și înghit", nemaiavând cică, "puterea mărturisirii", nemaifăcând "o sfeștanie ca lumea", etc. !!!!
De ce i-ați oferit preotului o hârtie consistentă, ca să-l ispitiți? Să vă pară rău ulterior că i-ați dat-o și că sfeștania prestată nu s-a ridicat la înălțimea sumei oferite de dvs.?

Astfel, având în vedere că ați afirmat că sunteți deschisă dialogului constructiv și că vă displac "ciomegele", îmi permit să vă atrag atenția că lezați nonșalant, la grămadă, imaginea preoților ordodocși din România, printre care sunt preoți demni de tot respectul.

Last edited by Monnis; 30.06.2016 at 09:44:43.
Reply With Quote