View Single Post
Vechi 30.06.2016, 18:37:16
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Citat:
Că e și frumoasă și că i-aș face copii, asta e partea doua, și poate că aș lua-o de nevastă dar ce ne facem că sunt căsătorit și nevasta mea nu acceptă să am două neveste sau amantă?
Rareori rad in hohote pe forumul acesta, dar cand vine cate o perla din asta...
Nu-mi dau seama cum ai găsit tu aici o perlă, cum ai dedus tu că e ceva ilogic sau amuzant?

Păi sensul corect al frazei scosă din context este că dacă n-aș fi căsătorit și că dacă m-aș uita și la frumusețea ei și dacă m-aș îndrăgosti de ea atunci aș lua-o de nevastă și i-aș face copii dacă ar accepta dar asta nu se poate din moment ce soția mea nu acceptă să am mai multe soții sau amantă, deci nu am cum să mă gîndesc la ea în felul acesta insinuat de Copăcel nici dacă poate aș vrea deși nu vreau pentru că nu fizic o plac ci duhovnicește, pentru dreptate și pentru adevăr și pentru lupta ei cea bună și pentru credința ei în Dumnezeu.

Deci te rog explcă-mi și mie ce anume te-a făcut să rîzi, arată-mi perla ca la proști ca să rîd și eu.

Sau poate e de rîs că nu mă lasă nevasta să am mai mult soții și nici amantă?
Mie nu mi se pare de rîs ci mi se pare drept, dacă ea nu-mi dă voie atunci cum oare aș putea să am fără să o abuzez și fără să o înșel din moment ce o iubesc și pe ea și ea este prima mea nevastă?
Reply With Quote