Citat:
În prealabil postat de Copacel
Tot ce ai scris mai sus (cateva pagini) comprima-le in max 10 randuri, ca nimeni nu sta sa citeasca cate ai scris.
|
Am susținut mai sus că Elena Gabriela are dreptate iar cei ce o denigrează și o acuză sunt niște ipocriți și niște dezinformați și niște propagandiști ai minciunii și nedreptății adică ai fărădelegii.
Dacă eu pot scrie și reciti ca să corectez tot ce am scris înseamnă că oricine poate. Dacă nu ești interesat sau nu vrei să citești asta, deși ți-am răspuns în mod special dedicîndu-ți 2 pagini, asta nu înseamnă că nu există persoane care să dorească să citească. Există și sunt sigur de asta.
În 10 rînduri îți pot spune doar atît: nu mai ispiti și nu mă mai lua în balon și nu-mi mai da sfaturi sfinverse adică pe dos decît este scris în învățătura creștină căci dacă mi le mai dai s-ar putea să te socotesc un slujitor al celui rău. Deocamdată cred că doar nu-ți dai seama ce faci căci asta rezultă din textele pe care mi le-ai scris mie și din atitudinea ta și din comportamentul tău dedus din textele tale. Eu așa cred. Te iert pentru că m-ai trimis mereu la psihologi și psihiatrii și că m-ai persiflat ca pe prost însă te rog să nu-ți mai permiți ca înhăitat cu AlinB să vii să-mi dai lecții creștin ortodoxe pe dos și de vindecare și tratament ''specializat'' pe dos adică trimițîndu-mă să mă trateze mai marii voștrii cu duhul cel rău al gLumii!
Eu te-aș ruga să citești totuși cînd ai vreme (postarea
289,
291 și
290) ca să-ți speli ochiul tău cel drept de bîrfa și de propaganda vicleană a celui rău căci ești plin de ea și-ți va face și ție rău mai devreme sau mai tîrziu chiar dacă acum te încîntă cu mita minciunii măririi de sine... mie mi-a făcut rău prin textele tale căci acel duh este un duh mincinos și nedrept și rău și prost și desfrînat și hulitor. Deci el te păcălește că te istovești dacă citești, așa cum l-a păcălit pe AlinB sau pe alții. Nu te istovești ci capeți putere de la Dumnezeu.
(iartă-mă că sunt 11 rînduri și un spațiu de un rînd)