[quote=Copacel;625109]
Citat:
De aici rezulta ca DNA-ul este paranoic si delirant.Adica toti sunt nebuni numai tu esti sanatos.Ups asta este un simptom.
|
Văd că ai tu ce ai cu psihiatria, cu delirul paranoic, cu simptomele. Tare ești speriat de nebuni și de psihiatrii de îi tot folosești pentru a manipula folosind ideologia securistoidă a duhului rău ateist și ''medical''. Așa era pe vremea comunismului, ateiștii dacă credeai în Hristos te declarau nebun, cu diagnosticul delir mistic și te internau la nebuni ca acolo să te poată seda și droga cu doze de cal și să-ți facă șocuri electrice cu putere mare ca să-ți ardă creierul și să devi o legumă pentru că erai foarte periculos pentru sistem, sistemul minciunii și teroarei, al desfrînării și al crimei și hoției, al nedreptății și fărădelegii, al mafiei și al ipocriziei și al genocidului.
Dar nu rezultă ce spui tu ci rezultă că propcurorul de caz ascultă de o comandă politică și securistoidă căci în ciuda aberațiilor pe care le debitează în dosar persistă ca tine în acuzații gratuite, adică nefondate și absurde acuzînd fără probe exact așa cum se făcea în vechiul regim pe mărturiile unor delatori plătiți.
Citat:
Pai si asta e un simptom.Logoree (in scris).Cineva spune ceva iar tu ca sa argumentezi il treci prin toata scriptura de la facerea lumii.Cantitatea este diferita de calitate.Mult nu inseamna si bine.Ba, de cele mai multe ori este contrariul. Nu este logic sau rational ca unui post de cateva fraze sa raspunzi cu pagini intregi, asa cum nu este logic sau rational atunci cand cineva te intreaba ceva sa scoti compediu de lituratura si sa incepi sa il citesti pe tot.Asta este un alt simptom.
|
Dragul meu, oare nu tu m-ai acuzat că eu fiind Trimisul îți cer să crezi doar pentru asta orice vreau eu? Deci nu tu ai susținut împreună cu AlinB de la care te-ai molipsit că musai să-ți dau dovezi scripturistice și argumente temeinice? Cînd ți le-am dat din belșug, acum susți că am logoree, adică delir mistic sau că sunt ilogic și irațional, căci dacă tu sau alții scrieți puțin și cădeți istoviți dacă citiți mai mult de o frază înseamnă că musai și eu trebuie să fiu ca voi și dacă nu sunt atunci sunt bolnav mintal.
Ești cumva medic? Dacă nu ești medic psihiatru sau psiholog știi că a te da medic și a face tratamente pe baza propriilor diagnostice ești pasibil de pușcărie? Nu știi dar persisși în fărădelegi. Treaba ta.
Citat:
Nu mai fi atat de sigur man.Eu cred ca sunt singurul care s-a deranjat sa-ti atraga atentia pt ca pe ceilalti nu-i intereseaza pt ca nu mai citesc demult ce scrii.
|
Deci să înțeleg că și tu așa ca și AlinB sunteți un fel de milițieni agreați de stăpînii site-ului? Sau poate mi-ai atras atenția îngrijorîndu-te de soarta mea, că cică fiind bolnav, în loc să stau pe forum și să-i îmbolnăvesc pe alții, mai bine aș merge să mă tratez. Nu zău?! Puțin îți pasă ție de mine și de bolile mele dacă le am sau nu, ție îți pasă doar să îndreptățești minciunile duhului rău, a propagandei bîrfei mincinoase a celui rău căci prin asta te încînți că ești mare și tare împreună cu ei, adică te mulțumești cu cuvîntul mare dar nu vezi că ești un mare... rău al răutății căci un astfel de mare vă face acel duh pe care îl credeți voi. Deci dumneata ești un sărman păcălit de care mi-e milă și de aceea și stau de vorbă cu tine, căci în mod normal, dacă m-ai face nebun ți-aș răspunde nu ca mine ci așa ca orice copil normal la cap care dacă îl defaimi vrînd să-l frustrezi îți răspunde rîzînd: ''cine zice ăla este'' sau ''cine zice ăla eE'', deci dacă sunt nebun atunci sunt nebun că rabd să stau de vorbă cu cei de genul AlinB sau cu cei care s-au molipsit de la răutățile lui arogante și iresponsabile. Nu țin să fiu vedetă ca să-i intereseze pe toți ceea ce scriu, cine citește bine, cine nu nu, cui îi place ce scriu să fie sănătos, cui nu, nu și n-am obligat pe nimeni să citească sau să-i placă sau să creadă. Cu un click te muți pe alt subiect. Deci dacă te-ai deranjat, deci ai făcut un efort pentru mine atunci îți mulțumesc cu toate că eu n-am dat buzna peste tine și peste ceea ce făceai tu așa că nu cred că te-am deranjat căci nu știu să fii intrat pe un fir de discuție deschis de tine ca să-ți spun că ar trebui să mergi să te tratezi... fiindcă eu nu cred că ești bolnav mintal dar așa e propaganda răutății căreia eu mă fac luntre și punte. Dar dacă tu zici despre mine să știi că tu zici și nu eu, chiar dacă lunîndu-vă după AlinB ați ajuns destul de mulți.
continuarea mai jos