View Single Post
Vechi 01.07.2016, 14:19:37
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit continuare pentru Copăcel.

Citat:
Si daca imi permiti, insusi aceasta reactie a ta de a scrie cateva pagini ca raspuns la o un singur comment al unui user, este un simptom maniacal, al fazei de manie.
Se pare că am deaface cu un ucenic sau un student al psihiatrilor și al psihologilor sau cu un diletant pasionat de aceste ramuri ale medicinii moderne de la care le-ai împrumutat terminologia și o folosești precum folosește Garcea pulanul cînd întîlnește o baltă (psihihiatria și psihologia), stropește totul în jur arătîndu-se binevoitor și de folos. Răcorește trecătorii că oricum e caniculă crezînd că prin el se face lucrarea duhului sfînt... de răcorire.

Deci după tine dacă atunci cînd ești la școală și profesorul, la o întrebare scurtă a elevului, îi prezintă o lecție întreagă de cîteva pagini și dacă îi explică frumos și îi argumentează cît mai temeinic spre lămurirea lui deplină, tu văzîndu-l și fiindcă nu vrei sau nu mai poți să fii atent crezi că defapt el e nebunul și că delirează și că este cuprins de faze maniaco-depresive? Oare nu în ochiul tău cel drept tu îl vezi pe dos distrîndu-te cum îl batjocorești susținînd că nu tu ești leneș sau păcălit sau orb ci că el este prostul, bolnavul, nebunul schizofrenic cu logoree paranoidă și cu puseuri maniaco-depresive și cînd constați că tu că nu mai poți să-l urmărești și că e vina neputinței și lenei tale, ca să faci diversiune îi ''atragi atenția'' în mod josnic și impertinent și el îți răspunde mereu la fel de frumos și de lung și cu același tact și aceiași blîndețe tu crezi că de aia îți mai răspunde mereu pentru că făcînd sărmanul atac de panică înaintea puterii tale de stăpînire, în loc să-ți dea un răspuns mitocan așa cum ar fi fost adecvat să-ți răspundă la insolențe și la impertinența ta năucitoare el preferă să aibă răbdare cu tine mereu ca nu cumva să ajungă sărmanul copil tulburat de duhul rău înapoi pe stradă și neavînd acolo niciun ajutor să îi dea prin cap de supărare să se pună din nou să facă trotuarul împreună cu alți nerecunoscători asemena unor vagabonzi gen AlinB?

Deci nu mă dau profesor ci ucenic al unui astfel de profesor pe care ți l-am descris, căci Învățătorul nostru este Hristos și de aia îți răspund nu pe mintea ta ci pe mintea aia pe care ar fi trebuit să o ai, adică o asemenea minte frumoasă și bună ca a lui Hristos pe care sper să o primești în dar mereu de la Dumnezeu.

Citat:
S-ar putea peste cateva zile sau ore sa te afli in faza de
tristete(stare depresiva). Sa nu fie un inceput de tulburare depresiva bipolara.
Eșit chiar simpatic cu grija ta și cu aceste cunoștințe egipsihologice și pishatrice. Mă bucur că ai citit sau ai plecat urechea, doar că nu ai cititi ceea ce trebuia și nu ți-ai plecat-o cui trebuie căci teoriile lor sunt vrăjmașe omului și lui Dumnezeu, sunt teorii scoase din minți omenești de unde Dumnezeu a fost neglijat sau ignorat dacă nu scos afară cu forța.

Sunt trist mereu și nu trist ci foarte trist dar mai mult pentru pentru unii asemenea lui AlinB și asemenea ta atunci cînd văd ce întorsătură urîtă a luat în mintea ta credința cea dreaptă căci lupta ta cea bună a lui și a ta este defapt o penibilă auto-amăgire de copil ce se joacă cu focul cunoștiințelor făcînd des în pat în mod bipolar, ba într-un pol ba în celălalt pol după care aruncă vina pe mine sau pe Elena Udrea că cică murdăria e din vina noastră, căci dacă noi suntem nebuni și corupți și el încearcă să ne ajute atunci musai din cauza noastră face pipi pe el pentru că cică e grea lupta asta mîntuitoare și sarcina de a sta cu cei bolnavi, deci iată crezi că faci cu mine muncă de caritate și că te-ai deranjat ascultînd de biserică... vrînd cică să mă ajuți să mă tratez și că tu ești cel ce mă sfătuiești numai cele bune. Dragul meu, tu nu vezi că persiști în a mă face nebun exact ca un troll ca să strici discuția? Exact ca prietenul tău de răutăți AlinB. Dacă nu vezi îți spun eu asta faci: PERSIȘTI ÎN A MĂ FACE NEBUN și în a mă timite la tratamente sfătuindu-mă pe dos față de SCRIPTURĂ, adică mă sfătuiești să leapăd pe Hristos și să mă duc să mă trateze lumea sau medicul și duhovnicul lumesc. Te faci că nu pricepi sau pur și simplu nu vrei să pricepi și să vezi și să înțelegi ceea ce faci? Iar cine face nebun pe aproapele său este vrednic de focul gheenei. Deci dragul meu crede-mă că păcătuiești și te spurci foarte urît împreună cu duhul lumii și nu vrei nicicum să-ți dai seama. Deci oprește-te în a mă mai face nebun și în a mă mai trimite la medicii la care probabil te tratezi tu! Te rog frumos, nu cu răutate o spun ci știind că păcatul în care persiști devine viciu și viciu aduce robie la duhul cel rău al răutăți.

Citat:
De aceea numai un medic se poate pronunta, insa nu-i normal ca unui comment sa-i raspunzi cu cateva pagini.
Se pare că nu ești medic și atunci dacă nu ești medic cum de îți permiți să pui diagnostice și să dai sfaturi medicale?

Așa este, recunosc, la un comment sau la o întrebare nu este normal, firesc, obijnuit să răspunzi cu cîteva pagini ci este duhovnicesc. Suflă Duhul lui Dumnezeu și nu se istovește nimeni... doar păcatul aduce istovire și păcătoșii de la păcate se istovesc aruncînd vina pe textul lui Dumnezeu iar medicii celui rău îi tratează de ''delir mistic'' și de logoree. Cum? Cu somnifere foarte puternice date în doze de cal și de elefant și cu șocuri cu curent mare și voltaj ridicat spre arderea creierului, a neuronilor în speranța că vor tăcea și că vor deveni legume și că ei astfel vor face pe placul sistemului corupt luîndu-și banii și pe placul procurorilor ce fac justiție la comanda ocultă și nedreaptă sperînd astfel să scape de ei, adică făcînd pe placul lui antihrist și al satanei care se manifestă prin credința în duhul cel rău și mincinos și desfrînat al gLumii.

Deci așa este, răspund cu mult cuvînt atunci cînd mi se adresează puțin cuvînt pentru că dacă mi-ai dăruit o frază eu trebuie să-ți mulțumesc și să-ți dăruiesc o mie în speranța că vei crede în Dumnezeu.

Citat:
Bre eu te-am sfatuit sa faci un consult (si se pare ca nu sunt singurul).
Apoi vad ca tu ai o reticienta /dispret privind preoti, medicii, tratamente, etc.
Ți-am mai spus că vezi foarte rău și urît. Eu urmînd lui Dumnezeu prin Iisus mă strădui să nu am dispreț pentru niciunom și nicio ființă ci să am dispreț față de minciună, nedreptate, dezinformare, manipulare, desfrînare, corupție, hulă, ipocrizenie, și tot ce ține de duhul cel rău al satanei și al gLumii care dorește ca omul să fie rob păcatelor și viciilor spre durerea lui Dumnezeu. Deci despre preoții sau medicii care s-au curățit de păcate și de acest duh nu pot să am decît plăcere stînd să-i ascult și nu pot decît să le urmez sfatul dacă este cazul. Deci nu este adevărat cînd spui că vezi tot felul de lucruri rele sau bolnave la mine ci este adevărat că împreună cu alții ați preluat minciunile lui AlinB și continuați propaganda și defăimarea la adresa mea doar pentru faptul că eu cred în Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa și în Biserica Ortodoxă Română, în aia care nu s-a amestecat nici cu ereticii și nici cu păgînii și care vrea să dea înapoi ceasul cu 13 zile căci posturile sunt ciuntite și sfinții nu se sărbătoresc la zilele lor de serbare.

Deci sunt de partea celor buni iar pe cei răi nu-i judec iar cu voi stau de vorbă pentru că am fost trimis. Căci dacă nu eram trimis poate stăteam și așa de vorbă dar atunci nu aș fi căutat să vă lămuresc despre cît este de bine și de temeinic ceea ce cred ci aș fi discutat fără să am niciun țel. Fiind trimis țelul meu este să aduc slavă lui Dumnezeu și duhului Dreptății și a Adevărului... și asta dacă se poate, din dragoste.

Deci dacă voi mă faceți mereu nebun pe nedrept eu nu vă urăsc ci vă iubesc dar minciuna și propaganda vicleană a răutății și păcatul și mîndria semeață ce vine din ele, a mea și a voastră le urăsc categoric și lupt cu ele încercînd să rănesc cît mai puțin sau deloc dacă se poate.

continuarea mai jos

Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 14:43:16.
Reply With Quote