View Single Post
Vechi 01.07.2016, 15:30:57
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
EU cred ca ar bine sa faci un control preventiv.
Citat:
Eu ti-am sugerat un control la psihiatru nu la psiholog.Medicul psihiatru decide daca este cazul de psiholog sau inca nu.
În concluzie mă faci nu unul ce cică are nevoie de îndrumări psihologice ci din alea psihiatrice adică susți nu că aș avea probleme de adaptare sau de socializare ci că sunt bolnav mintal adică mă crezi nebun. Deci persiști și mă faci direct și pe față nebun și asta pentru că îți dau răspunsui lungi, pe cîteva pagini, deci inadgvate cînd tu îmi repeți mereu că tu mă faci nebun folosind doar cîteva interjecții, căci nu le pot numi cuvinte sau propoziții ceea ce scrii tu persistînd în ''logica'' bolnavă și asmuțitoare și absurdă de tip AlinB, nu poate citi, lovește și fuge cerînd banarea mea pe motiv că el înțelege deși nu citește că cică eu îmi bat joc de ortodoxie.

Păi de ce nu te iei de mînă cu AlinB și cu ceilalți care v-ați molipsit de la el ca să vă duceți voi să vă faceți un control, unde credeți voi de cuviință, poate vă vine mintea la loc. Eu nu cred că aveți nevoie de vreun control sau de vreun diagnostic ci de puțină decență, ar trebui poate să fiți ceva mai cinstiți și să nu vă mai lăsați atît de ușor duși de valul necredinței și a falselor bune intenții care vă umple pe voi prin propagandă de un atît de mare tupeu nociv vouă căci mai încolo se va întoarce și împotriva voastră și păcatul săvîrșit se va dovedi atît de amar pentru viața și viitorul vostru.

Citat:
Citat:
Citat: să vii să-mi dai lecții creștin ortodoxe pe dos și de vindecare și tratament ''specializat'' trimițîndu-mă să mă tratez cu duhul cel rău al gLumii!
http://www.crestinortodox.ro/biblia/...rul-cu-mintea/
Mă bucur că ai înțeles și acuma îmi dai alte sfaturi deși linkul e defect.

Citat:
Citat:
Citat:
Eu te-aș ruga să citești totuși cînd ai vreme ca să-ți speli ochiul de bîrfa și de propaganda celui rău, căci ești plin de ea și-ți va face rău mai devreme sau mai tîrziu.
Vezi intelepciunea lui Isus Sirah.Dumnezeu a trimis doctorii sa te vindece
nu sa-ti faca rau.Nimeni nu vrea sa-ti faca rau.Paradoxal singurul care vrea
sa-ti faca rau este chiar propria ta persoana.
Aici ai perfectă dreptate doar că este valabil și în cazul vostru. Și dacă eu însumi sau voi înșivă ne facem rău nou înșine atunci oare Domnul Iisus Hristos nu cumva a vindecat orice boală din popor și a ridicat la viață muribunzi sau morți și a curățit leproși sau paralitici sau îndrăciți sau bolnavi mintal și pe cei păcătoși curățindu-i și iertîndu-i cu putere de la Dumnezeu oare nu i-a învățat să nu mai păcătuiască? Deci dacă avem un medic mai mare decît toți medicii și dacă ne dăm crești și că apărăm ortodoxia atunci cred că se cuvine ca la el să mergem să ne tratăm.

Deci mă întreb cu mirare, tu creștin, la ce fel de medici mă trimiți persistînd în a susține că sunt bolnav?

Citat:
Fa un control preventiv.O sa-mi multumesti mai tarziu.
Nu e vorba de nicio boala ci voi nu puteți crede în ceea ce eu pot și din acest motiv, pentru voi eu sunt nebun.

Nu vreți să credeți că:

1. Pămîntul e plat și soarele și luna sunt semisferice și la eclipsă de soare formează o sferă perfectă... căci așa este de la Dumnezeu, așa au fost făcute prin Cuvînt și așa sunt ele și așa trebuie înțeles din scripturi.

2. E rău dacă s-a dat ceasul în mai 1923 cu 13 zile înainte pentru că s-au ciuntit posturile și s-au mutat sărbătorile sfinților de la locul lor și astfel viața sănătoasă a creștinilor ortodocși este bulversată și predispusă păcătuirii și nu vreți să auziți că Dumnezeu cere revenirea asupra acelei decizii prin care ateii și ereticii au păcălit pe ortodocși.

3. Noul sinod ecumenic nu e sfînt ci e făcut la dorința oamenilor răi care nu vor să mai asculte de Dumnezeu și de sfintele canoane unde este scris să nu te amesteci cu ereticul și cu păgînul. Este un nou turn babel, turnul tuturor amestecurilor amestecate astfel că prin participare și semnare și zidirea acestui turn al fărădelegii în credincioși defapt se strică și se amestecă Dreapta Credință cu tot felul de erezii și păgînisme și ateisme rezultînd o nouă batjocură și o nouă hulă pe termen lung la adresa lui Dumnezeu și o nouă lucrare de distrugere a dreptei credinței a omului credincios în Hristos, mai rea decît comunismul.

4. Sfînta Cetate a Noului Ierusalim de la Pucioasa, drept credincioșii viețuitori acolo, nu fac parte din nicio sectă și nici eretici nu sunt ci drept credincioși, acolo se scriu cărți sfinte dăruite de la Dumnezeu și prin ele sunt călăuziți în tot adevărul toți oamenii și fiii lui Dumnezeu și toți cei ce cred în Cuvîntul lui Dumnezeu.

Deci pentru duhul ce rău al gLoomii și pentru că eu cred în cele 4 puncte de mai sus, de asta și nu pentru altceva, mă faci și tu nebun căci te-ai luat după necredința lui AlinB care nu vrea nici el să creadă, așa că nu mai umblați cu vrăjeala că eu sunt nebunul și netrimisul. Mai bine recunoașteți că voi sunteți cei ce nu vreți sau nu puteți crede, dar dacă n-ați putea atunci nu ați fi atît de asmuțitori și atît de aroganți deci e clar că nu vreți să credeți în mărturisirea mea.

Eu asta cred ce v-am spus căci asta scrie în scripturi și în mărturiile proorocilor și sfinților și în Cuvîntul lui Dumnezeu și deci cred că e drept și bine să cred așa ca ei pentru că e Adevăr și Dreptate de la Dumnezeu și nu de la om!

Tot pentru asta cred că am fost cenzurat și tot pentru asta cred că s-ar putea să fiu din nou cenzurat sau bannat și nu pentru altceva, ca să mi se închidă gura definitiv ca la Elena Gabriela spre a fi pe placul stăpînilor siteului sau a vremurilor sau a sistemului ticăloșit.

Hai să nu facem la nesfîrșit pe proștii, pe surzii și pe orbii că nu ține! Nu vă cer să credeți neapărat în ceea ce cred eu dacă voi nu puteți sau nu vreți, dar nici să facem pe nebunii sau pe handicapații crezînd că așa o să scăpăm mai ușor... de Dreptatea și de Adevărul a toate.

Domnule AlinB&co te rog să încetezi circul căci ai peste 17.000 de postări și te comporți exact ca un troll. Nu cer să fii bannat ci îți cer ție să-ți revi căci crede-mă că aberezi! Dacă nici măcar nu citești ce scriu alții dar știi ceea ce conține textul lor, o ''bătaie de joc la adresa ortodoxiei'', atunci pentru ce tot postezi la nesfîrșit doar ca să te afli în treabă? Ai impresia că e duhul sfînt care te face să știi dar crede-mă că nu e el ci ăla e duhul cel mincinos și propagandistic al gLumii care te duce în desfrînare și răutate pînă o să ajungi un înger rău al răutății rele!

Sfatul meu, chiar dacă nu mi l-ai cerut, ca de la frate la frate, este să încerci să fii mai decent și mai cinstit și treptat se va depărta de la tine căci el te ''ajută'' să păcătuiești crezîndu-te mare. Nu uita că eu te-am iertat și că nu-ți doresc niciun rău. Poate mai dai și o replică pentru că nu mă supăr și nu am rămas supărat.

Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 16:07:40.
Reply With Quote