Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
La tine e mai rau, tu negi realitatea.
|
Voi nu o cunoșteți ci crezînd în minciuna explicaționistă a oamenilor de știință care sărmanii așa și-au putetut ei explica realitate vi se pare că eu o neg cînd defapt voi o negați prin faptul că neglijînd argumentele care vă contrazic teoriile persistați în iluziile ''științifice'' pe care vi le-ați format la școlile gLumii. Dar ăsta nu este un păcat așa de mare, decît că voi nu puteți căuta cu adevărat dreptatea, dar păcatul cel mare e că mai nou același duh gLumesc rău și mincinos te păcălește și prin oamenii bisericii dreptei credințe căci s-au molipsit și ei de s-au luat după eretici și după păgîni și după vrăjitorii numiți oameni de știință și acum toți spun în cor pe toate televiziunile: ''Pămîntul e planetă și e sferic, Soarele și Luna sunt sferice și pămîntul se învîrte în jurul soarelui și înjurul axei sale și luna în jurul pămîntului și n-a fost nicio facere și nicio creație ci bigbang și că cele 7 zile ale creației și ale Facerii descrise în scripturi sunt defapt milioane de ani și uite așa împacă ei și capra și varza ca să fie cică pace în lume.
Păi vă spun că asta nu e pace ci e un amestec toxic care duce la prostie și la lepădare de Dumnezeu căci nu se poate să fii și cu gLumea dar și cu Dumnezeu pentru că Dumnezeu nu spune ceea ce spune gLumea ci Dumnezeu spune Adevărul.
Deci nu sunteți voi vinovați că nu știți ce credeți ci alții sunt cu musca pe căciulă și vor fi trași cîndva la răspundere de ce și pentru ce au lepădat dreptatea și adevărul, pe Dumnezeu și sfintele scripturi de s-au amestecat cu ateii, cu păgînii, cu ereticii și cu toată gLumea.
Eu nu-i grăbesc să mă creadă pe mine dar eu cred că e așa cum spun: Pămîntul e plat, mările și oceanele așijderea iar soarele și luna sunt semisferice.