View Single Post
Vechi 01.07.2016, 20:57:56
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul dar eu cred că e așa cum spun: Pămîntul e plat, mările și oceanele așijderea iar soarele și luna sunt semisferice.
Vezi? Tu crezi asta. Nu inseamna ca este adevarat, nici ca vine de altundeva decat din gandirea ta.
Da, eu cred asta. ''Logica'' ta exclude pe Dumnezeu și pe ceilalți sfinți și drepți și oameni păcătoși așa ca mine care cred și ei la fel.

Nu numai pentru că cred eu cred și ei ci pentru că așa cred și ei de la Dumnezeu și de la alți martori mărturisitori care au mărturisit și ei Adevărul și pentru că rumegînd și gîndind și înțelegînd poate au priceput și au crezut că sigur Dumnezeu are dreptate și că e adevărat și e de la El ce este scris în scripturi sau ceea ce au auzit de la El direct sau prin îngeri. Treptat s-au lămurit că nu Dumnezeu minte.

Deci ei exclus și ai neglijat restul celor care cred și ei exact la fel.

Cum ai făcut? Păi ai neglijat cu viclenie lingvistică spunînd în scris: ''Tu crezi asta.'' cu sensul de ''numai tu crezi asta și nimeni altcineva''. Apoi pentru că aș fi singurul care crede asta încerci să mă indoiești că ar fi adevărat și să mă scoți nebun, spunînd că dacă cred nu înseamnă că este adevărat și nici că ar veni de la Dumnezeu ci că dacă sunt singurul care cred asta așa cum crezi tu că sunt atunci sigur că ceea ce cred este o minciună care vine din gîndirea mea (nebună) spre deosebire de ''realitatea'' pe care tu o știi mai bine ca mine și care vine din gîndira oamenilor de știință și din gîndirea ta.

Acuma îți dai seama ce fel de argumente ai și cum încerci să-ți susții teoriile? Păcălind așa cum păcălesc și oamenii de știință și din păcate așa cum păcălește vicleanul cel rău pe naivi ca să se îndoiască și să lepede Dreapta Credință în Adevăr și să se ia după gLume.

De ce în loc să încerci mereu să-mi deschizi ochii arătîndu-mi că aș fi nebun așa cum susții tu nu vrei mai bine să-mi răspunzi cinstit, fizico-matematic sau cum crezi tu la problemele elementare pe care ți le-am pus ție și tuturor asemnea ta mai sus.

În loc să încerci să mă ''tratezi'' de ce neglijezi și te faci că nu știi ce te-am întrebat?

Deci dacă și cred ceea ce susțin și care vine nu de la ooameni sau de la mine însumi ci de la Dumnezeu înseamnă că cel puțin pentru mine este foarte adevărat!

Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 21:15:09.
Reply With Quote