View Single Post
Vechi 04.07.2016, 13:00:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Anul trecut cand au inceput primele stiri cu refugiatii de razboi, am fost extrem de fericita. am zis: Slava lui Dumnezeu, crestinii mei in sfarsit scapa. Si cand am constatat ca sunt numai musulmani, iar crestini nici 2 % am priceput ca nu crestinii trebuie sa scape, ei trebuie sa moara. Nu intelegeam de ce nu sunt si crestini. Cum vine asta?
Pai ai varificat si tu raportul crestini/musulmani in zonele respectiva?
A doua chestie, te-ai gandit ca, s-ar putea, ca de fapt musulmanii sa fie o tinta predilecta pentru indivizii aia si nu neaparat (doar) crestinii?

Citat:
Chiar toti saracii Siriei sunt crestini, si singurii care au bani sa fuga sunt musulmani?
Pai ai zis ceva de 2% (ma rog, indoielnic cifra trebuie verificata) si acum ii dai cu "toti" si "singurii"?

Citat:
Un an de zile am suferit crunt, am simtit frustrare pentru ei, suparare, inclusiv pe tacerea Bisericii, o tacere sumbra, urata, mizera cu miros de sange de crestin.
Da, sigur ca da, ca multe se rezolva cu vorbe, de asta vorbesti tu asa mult, si degeaba daca nu (de) rau.

Citat:
Sotul meu m-a sprijinit si m-a facut sa inteleg, ca daca ma consum eu nu voi salva acei oameni, si ca trebuie totusi sa accept situatia. Insa , daca , numai o secunda, pui in minte gandul ca tu esti acela, sau te pui in locul acelora e imposibil sa nu suferi.
Ce sexy sa suferi asa, ce megacompasiune dom'le, o confirmare a inaltei spiritualitati la care am ajuns, da' concret, tu facusi ceva pentru ei?

Citat:
Of Doamne fereasca Dumnezeu de sminteli si de smintitori.
Nu as zice ca tu te feresti prea mult sa smintesti pe altii.

Last edited by AlinB; 04.07.2016 at 13:08:34.
Reply With Quote