Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Anul trecut cand au inceput primele stiri cu refugiatii de razboi, am fost extrem de fericita. am zis: Slava lui Dumnezeu, crestinii mei in sfarsit scapa. Si cand am constatat ca sunt numai musulmani, iar crestini nici 2 % am priceput ca nu crestinii trebuie sa scape, ei trebuie sa moara. Nu intelegeam de ce nu sunt si crestini. Cum vine asta?
|
Pai ai varificat si tu raportul crestini/musulmani in zonele respectiva?
A doua chestie, te-ai gandit ca, s-ar putea, ca de fapt musulmanii sa fie o tinta predilecta pentru indivizii aia si nu neaparat (doar) crestinii?
Citat:
Chiar toti saracii Siriei sunt crestini, si singurii care au bani sa fuga sunt musulmani?
|
Pai ai zis ceva de 2% (ma rog, indoielnic cifra trebuie verificata) si acum ii dai cu "toti" si "singurii"?
Citat:
Un an de zile am suferit crunt, am simtit frustrare pentru ei, suparare, inclusiv pe tacerea Bisericii, o tacere sumbra, urata, mizera cu miros de sange de crestin.
|
Da, sigur ca da, ca multe se rezolva cu vorbe, de asta vorbesti tu asa mult, si degeaba daca nu (de) rau.
Citat:
Sotul meu m-a sprijinit si m-a facut sa inteleg, ca daca ma consum eu nu voi salva acei oameni, si ca trebuie totusi sa accept situatia. Insa , daca , numai o secunda, pui in minte gandul ca tu esti acela, sau te pui in locul acelora e imposibil sa nu suferi.
|
Ce sexy sa suferi asa, ce megacompasiune dom'le, o confirmare a inaltei spiritualitati la care am ajuns, da' concret, tu facusi ceva pentru ei?
Citat:
Of Doamne fereasca Dumnezeu de sminteli si de smintitori.
|
Nu as zice ca tu te feresti prea mult sa smintesti pe altii.