View Single Post
Vechi 04.07.2016, 13:05:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Exact. Sunt preoti care au cazut . si acum promoveaza o alta ortodoxie, aceasta tot spun eu de ceva zile. Nu ii condamn,
Hm, nu e cam tardiv si ipocrit sa spui asta?

Citat:
ci de fapt ma gandesc ca noi , ortodocsii, ar trebui sa ii luam , sa ii ajutam, sa ii tragem de maneca, sa le spunem , hei sfintii nostri, credinta noastra, predania noastra, e alta nu ce ziceti voi, lasati-i pe cei ce va ademenesc, stiu ca ducem o viata grea, ca suntem loviti din toate partile, dar sa facem si un pic de rezistenta, de rabdare, de lupta, stiu ca toti avem copii de crescut, si pentru asta multi cad in compromisuri.
Sunt curios cati preoti ai luat tu efectiv de maneca si cu ce rezultate pozitive.

Ala care ti-a facut "Seftania" i-ai zis ca nu-ti place termenul folosit de diacon la adresa lui, ca-ti jigneste sensibilitatile tale "duhovnicesti" impingand o porumbita nevinovata la judecarea Bisericii si sa ia masuri disciplinare?

Si ia zii, tu n-ai facut un compromis cand ai plecat printre pagani, apostati, etc. pentru un blid de mancare in plus din partea lor?

Last edited by AlinB; 04.07.2016 at 13:12:10.
Reply With Quote