View Single Post
Vechi 04.07.2016, 16:23:37
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Esti simpatic.Putin optica sau astronomie nu ti-ar strica ca sa vezi de ce
vezi continentele la o astfel de distanta din ISS.

Man, pls calmeaza-te.ISS se comporta conform unui satelit artificial.
Uite aici niste chestii de baza pe care trebuie sa le stii inainte de a face
ipoteze, conspiratii, bla bla:

https://www.youtube.com/watch?v=uEe5GMzcupw
(sper ca intelegi engleza, omul explica la nivel de scolar de gimnaziu).
Nu e vorba de ''puțină'' sau mai multă optică și astronomie și n-am zis că vezi sau că nu vezi din stațiile spațiale ci am zis că e vorba de distanțe și de viteze și de ce ți-am spus mai sus de unde rezultă că e un fals, o vrăjeală pentru orice om cu analiză serioasă.

Filmulețul și prezentarea dată de tine e conformă cu teoriile absurde heliocentrice sau geocentrice deci explicațiile sunt greșite total, doar pozele de la fîrșit cu sateliții sunt corecte.

Fîs-fîs-ul din sateliți le asigură menținerea la aceiași înălțime față de pămînt în mișcarea lor inerțială, deci ei fie stau în aceiași poziție și înălțime față de pămîntul plat care nu se învîrte, fie au o viteză constantă inerțială produsă inițial la punerea lor pe cer în respectiva poziție de către rachete sau navete spațiale, fără ca apoi să aibă nevoie de vre-o propulsie pentru direcție decît au nevoie de o micro propulsie pentru stabilizare și pentru menținerea nivelului traiectoriei paralele cu suprafața plană a pămîntului și mărilor, menținîndu-și cu fîsfîsul cam aceiași distanță față de pămîntul plat și mările plane. Cum crezi tu că ar avea combustibil pentru 17 ani de mișcare sau că s-ar deplasa cineva să-i realimenteze mereu?

Deci sateliții numiți geostaționari, defapt nu se mișcă ci stau ca baloanele în stare de imponderabilitate iar cele ce se mișcă au o traiectorie paralelă și inerțială produsă de navetele sau rachetele care i-a pus pe cer deci fîs-fîsul nu e pentru înaintare cît e folosit pentru orientare și pentru menținere înălțimii căci pentru mișcarea înainte ei folosesc inerția și viteza inițială sau stau acolo fără să se miște.

Nu vă mai dați că voi știți și că voi dați lecții și că eu ar trebui să iau cursuri de optică sau de astronomie și că trebuie să studiez filme pentru elevi de gimnaziu ca să-mi dau seama de ''realitate'' ci mai bine v-ați da seama că voi ar trebui să fiți mai puțin neglijenți și să țineți seama de toate datele și să le analizați corect folosind aparatele fizico-matematice și logice cu care operați și cunoașterea scripturilor și în cazul în care unele date sau demonstrații vă neagă teoriile absurde ar trebui să nu vă mai hazardați să le ignorați sau să le neglijați sau chiar să ascundeți datele și demonstrațiile ca gunoiul sub preș așa cum v-au învățat oamenii de știință ca nu cumva să vă faceți de rușine public împreună cu ei pentru că ați susținut atîta amar de vreme niște minciuni.

Așa că dragă Copăcel ai de grijă să nu vină vreun cățelaș istovit să-și facă ceva la rădăcina ta... că se duc pe apa strîmbetei toate teoriile astea naive pe care tu le prezinți ca mari descoperiri foarte adevărate... și ca etaloane ale cunoașterii.

Nu mai fii fraier Copăcele, americanii te păcălesc cu teoriile lor absurde împrumutate și furate de la grecii păgîni și de la creștinii eretici.

V-am spus ce e de crezut : pămîntul nu e sferic ci e plat și stă fix și mările și oceanele idem iar Soarele și Luna sunt semisferice și merg pe deasupra pămîntului și mărilor. Nu eu vă păcălesc ci americanii care au furat și împrumutat teorii absurde de la grecii-elini păgîni și romanii păgîni și de la ereticii creștini care s-au crezut mari cunoscători ai Creației. S-au păcălit și au reușit să păcălească o lume întreagă cu teoriile lor absurde. Nu sunt așa cum susțin ei ci toate prin Cuvînt s-au făcut.

Defapt tu ce susții Copăcele: că pămîntul e sferic și e planetă și se învîrte în jurul axei sale și în jurul soarelui sferic și luna sferică în jurul pămîntului și că asta se realizează din pricina că există o lege universală de atracție între corpuri care zice că ele se atrag și că tu crezi că atracția dintre corpuri și forța centripetă și centrifugă și egalarea forțelor explică fizico-matematic mișcările lor?

Asta susții tu Copăcele? Spune-mi și mie ce susții și nu-mi mai prezenta filme SF și poze trucate cu ce susțin alții, spune-mi ce crezi și ce susții dumneata și nu mă mai pune să demontez și să combat eu ceea ce susțin alții. Spune dacă vrei ce susți dumneata ca să știu ce discutăm și pe ce baze!

Last edited by Trimisul; 04.07.2016 at 16:35:49.
Reply With Quote