View Single Post
Vechi 05.07.2016, 13:45:49
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Ziceam nu că eu aș avea sau tu 5 ci unul cu 5 în gimnaziu sau liceu și-ar fi dat sema care este soluția cu un simplu desen. Tu așa ai amestecat lucrurile că foaia pe care ți-am zis să-ți desenezi teoria tu o folosești pentru demonstrații absurde. Deci iată că habar nu ai nici ce am zis fiindcă nici n-ai avut ''timp'' să citești corect problema dar te lauzi că ai dreptate dînd tot felul de răspunsuri ce se încadrează sub nota 5, nu pentru mine ci pentru tine. Păi domnule aaabraaacadabra63, dacă noi suntem cei din umbra circulară așa cum îmi ''explici'' dumneata că eu sunt în eroare atunci cum de pentru ei Soarele și Luna au exact aceiași mărime vizibilă, nici mai mică, nici mai mare, soarele față de lună? Păi dacă te-ai afla oriunde mai aproape de eclipsă și nu exact în vîrf de con, cele două ''sfere'' ar fi de mărimi diferite pentru privitor. Deci iată că zic că nu ar putea exista umbră deloc în cazul teorie voastre! Deci umbra circulară a eclipsei are raza 0 fiindcă sigur e doar un punct, un vîrf pe retina privitorului unic, căci el este singurul care poate vedea eclipsa totală de Lună la un moment dat. Orice alt privitor va vedea un C luminos iar unul aflat mai sus, unul situat mai sus în conul fără vîrf ar vedea soarele și luna de dimensiuni diferite deci obligatoriu ar vedea luna mai mare și soarele mai mic! Nu-ți dau notă pentru că te-aș jigni!
Au fost eclipse in care luna a parut mai mica ca soarele, in cauza distantei variabile intre luna, pamant si soare:

Citat:
Repeți și tu cu ''certitudine'' arogantă de parcă ai știi și tu ca un martor incontestabil al ''realităților'' pe care le dau păcălicii ca adevăr de necontestat, probînd ei împreună cu tine și cu Copăcel cu filmulețe live pe net, ''transmisii'' de pe ISS cu chaturi și cu comunicații radio cînd defapt sunt niște jocuri pe calculator, niște animații ce se schimbă continuu cu o echipă de păcălici bine plătiți care fac atmosferă pentru ca credulii să mizeze la alba neagra toți banii.
Si de unde stii tu cu "certitudine" ca acele transmisii sunt numai niste simulari?

Citat:
Întîi de toate că acolo, la 400km nu este vid ci particulele sunt mai fine.
Ce inseamna particule fine?

La 400 de km, densitatea atmosferei este de aproximativ 10^-12 kg/m3, deci aproape vid.

Citat:
9 km/s înseamnă 9x3600km pe oră= 32400 km/h

La viteza asta nu poți folosi altimetrul (bazat pe diferențe de presiune) pentru a știi la ce înălțime zbori.
Nu poti folosi un tub pitot pentru ca presiunea este 0 la acea altitudine din cauza densitatii practic inexistente a atmosferei.

Citat:
Pentru a regla o traiectorie ai nevoie de giroscop. Giroscopul își menține direcția liniară fără abatere.

Tu ca să menții o direcție curbilinie adică sferică sau circulară fără abatere ai nevoie de un calculator care să-ți regleze continuu traiectoria față de direcția giroscopului altfel ieși mereu din traiectorie.

Dacă acolo e vid cum îți ajustezi continuu direcția căci inerția tinde să te ducă tot drept?
Stii cum, intr-un camp magnetic uniform, un proton o sa aiba o miscare circulara, din cauza fortei perpendiculara pe traiectoria lui? Asa si cu campul gravitational al Pamantului.

Citat:
La o dereglare a sistemului de direcție care din pricina unei erori se poate să te ducă brusc pe direcția spre pămînt, cei 400km i-ai face la viteza de 32400 km/h în 44.(4) secunde izbindu-te de pămînt dar n-ai ajunge pînă acolo căci te-ai arde în păturile de aer mai dens care încep la 200km.
Din fericire, ar fi extrem de greu sa schimbi directia asa de brusc si sa ajungi sa mergi cu 8 km/s drept in jos.

Apropo, am gresit cu 9 km/s. De fapt este 7.66.

Citat:
Cum orice abatere de la traiectorie care nici măcar nu este rectilinie ci curbilinie sferică sau circulară poate duce la explozie în mai puțin de 1 minut nu cred că vreun nebun și-ar investi banii sau și-ar risca viața ca să se afle la bordul ISS.
De aceea, altitudinea statiei spatiale este greu de mentinut, si este alimentata tot timpul cu combustibil. In plus, faptul ca la 400 de km este "aproape" vid, dar nu vid complet, afecteaza traiectoria statiei. De aceea poti vedea cat de mult variaza altitudinea acesteia:

Citat:
În realitate pămîntul e plat și în cer nu e vid iar stațiile spațiale reale merg rectiliniu cu viteză foarte mică, o viteză constantă inerțială produsă în condiții inițiale sau stațiile și sateliții sunt geostaționare și geostaționari adică plutesc exact ca baloanele dar mult mai sus, acolo unde nu mai există căderea corpurilor și a apei conform scripturilor.
Chestia este ca nici macar dovezi scripturistice nu ai, daramite dovezi stiintifice.
Reply With Quote