View Single Post
Vechi 05.07.2016, 22:17:11
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Sigur. Numele meu este Mihai Gaita, CNP 1761021354737. Sunt născut în Timișoara, de profesie avocat, de religie romano-catolic.

Acuma, dacă nu te superi, numele tău și CNP-ul.
Nu cred că ai dreptul să mă obligi să ți le dau deci mă supără dacă persiști să mi le ceri. Acestea pot fi folosite cu rea intenție de către oricine și nu se fac publice, deci dumneata precis ți-ai dat date false în speranța că mă vei determina să le fac publice pe ale mele sau dacă ale tale sunt reale înseamnă că te-ai expus furtului de identitate.

Eu nu le-am cerut pe ale tale ci am spus că mai înainte de a avea tu pretenții la cineva ca să-și dea Numele și CNPul și datele din CI ar fi frumos să ți le dai dumneata ca să arăți că tu nu ai nimic de ascuns.

Practic dacă astea sunt datele tale reale ai căzut în propria ta capcană pentru că datele astea nu se fac publice.

Deci eu nu am să le fac publice pe ale mele și pentru asta tu nu ai decît să tragi ce concluzii vrei. Dacă chiar ești avocat atunci cred că știi că am dreptul la confidențialitatea datelor personale.

Nu mă poți determina să-ți arăt datele personale și să le fac publice doar pentru a nu mă crede dumneata ceea ce oricum vrei să mă crezi din moment ce nu crezi ceea ce-ți spun și ce-ți mărturisesc de la Dumnezeu.

Ți-am spus, dacă vrei să știi numele meu ca să crezi, ți l-am spus, mă numesc Virgil și sunt trimis de Dumnezeu aici pe forum.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 22:22:55.
Reply With Quote