Citat:
În prealabil postat de AlinB
Eu incerc sa le explic ca e un trol mai sofisticat, dar tot trol, insa na.. poate in sinea lor pe undeva, vor sa creada ca e "Trimisul" 
|
''Cine zice ăla zice'' și ''cine zice ăla e!''.. așa că încearcă
să-ți explici asta ție trollule nesofisticat care ruinezi toate discuțiile aberînd la greu.
Mă întreb dacă ești în stare să scrii, cînd postezi,
mai mult de 1-2 propoziții?
Oare ce ar putea crede cineva despre un om care se distrează de alții în timp ce
el nu poate posta mai mult de un rînd că se istovește?
Deci mi-ar fi rușine să declar cuiva că cică ''
eu încerc să le explic''... cînd defapt din ''pură'' răutate, poftă de batjocură, superficialitate și logică absurdă tu ești un fel de milițian acoperit cu salar mare din ban public care ca să-și acopere privilegiile (peste 17.000 de postări și nu l-a bannat nimeni la valoarea sa, nu cer să fii banat, din contră, mă bucur că ai această libertate de a posta), să vadă gLumea că face și el ceva, strigă mereu hoțul... așa ca hoțul nesofisticat.
Hoțul strigă hoții, trollul strigă trolul (sofisticat), bolnavul strigă nebunul, istovitul de o propoziție proprie strigă lăudîndu-se v-am explicat!
Cine te-a trimis pe tine aici să-ți bați joc de tine și de familia ta sau tu chiar nu-ți dai seama ce-ți faci?
Să știi că pînă la urmă chiar cred că tu pe bune îți bați joc de ortodoxie!.. și strigi de alții... știi tu ce stigi mereu!
Calmează-te și încearcă să sari în jos de pe poziția aia în care te distrezi copios... hai sari în jos!