View Single Post
Vechi 07.07.2016, 10:13:39
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Adriane, frățior, te rog să nu mai scrii idioțeniile astea ce le-ai scris, cel puțin nu pe forum, te rog mult, fiindcă pângărești forumul, mai ales topicul Despre Sfintele Icoane.
Poate dacă spui că acea desfrânată ce ai trimite-o, e icoană a lucrărilor demonice, asta știu deja, dar există vindecare și pentru ea și pentru tine și toți.

Nu știți că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!" - 1 Corinteni 6, 15.
Știți că cel ce se alipește de desfrânate este un singur trup cu ea? "Căci vor fi cei doi un singur trup.
Cel ce se alipește de Domnul este un duh cu El. - 1 Corinteni 6, 17. <- Minunat, nu? :) iubesc aceste cuvinte.

Păcătosul de mine, eu am puțină trăire creștinească, dar totuși cred și trăiesc ce spun, fiindcă simt și văd că-i adevărat și mă silesc să împlinesc și să nu supăr pe Domnul, cât de mult pot, să pun început bun și pocăință vieții mele în fiecare zi la fiecare răsărit și apus de soare, fiindcă în fiecare zi păcătuiesc, dar mă las în mâinile Domnului, să biruiască El ispitirile, și le biruiește minunat. Îl iubesc pe Domnul Hristos, mai mult decât iubesc orice om, mai mult ca însăși viața mea.

Fă și tu ca mine. Ticălosul de mine, spun și eu ca Pavel: "urmează-mi mie, după cum și eu urmez lui Hristos".

Iar față de feciorie, da, sunt în feciorie, nu e o rușine, nici laudă, e ceva firesc, e pentru Hristos, pentru preoție, pentru Duhul Sfânt și belșugul de har, care-l dobândește preotul ce s-a păstrat curat până la căsătorie, nu trebuie să avem nimic de ascuns, nu vreau să mă cunosc intim cu femei decât cu una, soția mea, după căsătorie, altfel aș fi un desfrânat, Doamne ferește, și-așa sunt în mintea mea, vai de mine, ce lupte feroce am...

Dar spun și eu ca Sfântul Vasile cel Mare: "nici femeie nu am cunoscut, nici feciorelnic nu sunt." Adică ne umblă mintea și ne silim să biruim gândurile de desfrânare, să le strivim de piatra Hristos, iar ajutoare ne stau toți Sfinții, în frunte cu Împărăteasa Împărăției Cerurilor, Învățătoarea și Mama Fecioriei.

Tot ce am scris pe forum, nu e misoginism, nu e nimic rău, ci e Adevărul și e de folos spre mântuire, așa m-am străduit să fie.

Și închei cu un semnal de alarmă, pentru mântuirea ta și a tuturor:

"Fugi de poftele tinereților și urmează dreptatea, credința, dragostea, pacea cu cei ce cheamă pe Domnul din inimă curată. (adică cu cei din Biserică, ai Bisericii, ai Domnului)" - 2 Timotei 2, 22.

"Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte"...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 07.07.2016 at 10:55:33.
Reply With Quote