Citat:
În prealabil postat de Romowe
Hopa. Stai așa. Ăștia sunt de fapt sectă de contactați?!?! Ai idee cît de periculoși sunt pe plan spiritual contactații din america și vest în genere, dar și din fostul urss? Pe lîngă ei, pînă și bocangii și iustinpîrvuiștii, oastea "domnului" varianta eretică adică, și alte grupuscule pietisto-magico-cipofobo-legionaroide pot părea mai puțin malefice.
|
De cine și de ce vă e frică în așa hal domnilor de stîrnți voi ''pericolul'' la nivel spiritual mai rău ca și comuniștii? Sunteți cumva milițieni acoperiți? Ce sunbteți, cine sunteți? V-a trimis pe voi cineva să băgați teroare în omani ca să le fie frică lor tocmai de eroii care s-au luptat și se luptă pentru ei ca să-i salveze? Nu vă dați seama că vă tăiați craca de sub picioare și că nu lor le puteți face voi rău ci vouă înșivă?
Sunteți doar niște fricoși adorabili cărora le este frică să deosebească grîul de neghină, minciuna de Adevăr și atunci dintr-o profundă stare de necredință și prostie cereți distrugerea grîului împreună cu neghina.
Păi dacă tu nu ești în stare să ai discernămînt ca să crezi drept atunci lasă pe alții care pot să vă îndrume.
Dar dacă tot propovăduiești pericolul de a crede în ''secta'' Noului Ierusalim la nivel spiritual atunci te rog ia dezvoltă, ia explică să vedem care este pericolul și pentru cine?
E pericol ca oamenii să se întoarcă la adevărata credință străoșească ce a stat în picioare de 2000 de ani?
E pericol ca oamenii să lepede păcatul și să aibă o viață curată și dreaptă în Adevăr putînd să spere la Rai și la viața Veșnică fericită?
E pericol ca mamoniacii să nu mai poată păcăli oamenii bisericilor dîndu-le funcții și făcîndu-i fără de griji pe cei ce le apără funcțiile și interesele viclene de putere?
Păi exact așa ca tine lansau în vechime oamenii vînduți răului din sinedriul cel de demult și așa învățau și comuniștii poporul ca să lepede pe Adevăratul Dumnezeu și să slujească altui dumnezeu impus de ofițerii acoperiți din serv-vicii.
Păi de 70 de ani voi chiar nu vă dați seama care este pericolul și de unde vine el?
Voi vă temeți de o sfîntă Mînăstire și de oamenii de acolo și de mine pentru că vă spunem Adevărul?
Păi ce poate fi mai înălțător pentru noi înaintea Domnului decît să vezi cum unii răspîndesc teama și pericolul care vine de la sfinții și de la drepții mărturisitori. Păi nu e de rîs să vezi cum o țară întreagă se teme de cîțiva feciori și fecioare ce duc viață duhovnicească sfîntă.
Vă este oare teamă că veți crede și voi? E pericol să vă molipsiți de Adevărata Viață întru Credință și întru Adevăratul Dumnezeu Trimis la oameni de către Tatăl?
Mă apucă rîsul cînd văd cum ditama turma de hipopotani și rinoceri de frica unui cocoșel o iau la goană călcînd totul în picioare ca să ajungă cît mai repede la adăpostul bălții în care se cred ei stăpîni unde fac analize și lansează apoi propagande despre pericolul spiritoal:
-Părintele Iosif Trifa și Traian Dorz și ucenicii din Oastea Domnului
-Ciobănașul Petrache Lupu de la Maglavit și ucenicii...
-Părintele Iustin Părvu și ucenicii
-Părintele Paisie Olaru și Arsenie Papacioc și Cleopa și ucenicii
-Părintele Arsenie Boca și ucenicii
-Părintele Ioan Iovan și sora Veronica și ucenicii
-Domnul și Sora Verginica și ucenicii
-Părintele Nicușor și sora Mihaela și ucenicii.....
-eu păcătosul mirean din boBOR trimis aici la voi pe forum ca să stăm de vorbă despre ce crede fiecare. (Îmi cer iertare că m-am pus pe lista asta Apocaliptică a eroilor romîni fiindcă eu nu sunt vrednic nici erou nici sfînt ca cei de mai sus ci eu sunt un umil păcătos fricos dar eu chiar îi cred că nu alții ci ei sunt trimiși de Dumnezeu și puși să trîmbițeze Cuvînt Sfînt de la Dumnezeu.
Vă este frică? De ce vă este vouă frică și care este pericolul spiritual dacă cumva ați crede? Vă este frică de răspîndirea Dreptei Credințe în toată lumea? Nu vreți să aibă creștinii și oamenii modele de viață curată și să afle ei Cine este adevăratul lor Tată și Dumnezeu? Pentru ce vă temeți? De ce cenzurați și bannați și vă faceți că nu auziți și că nu vedeți binele?
Dumnezeu este binele!