View Single Post
Vechi 08.07.2016, 11:53:27
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si Pamantul plat cu ape care cad perpendicular inclinat, ca asa zice brisca, pardon, cartile sfinte.

Daca incerci sa fii un trol, recunosc, esti unul destul de bun.

Daca incerci sa fii un misionar, cred ca esti unul din cei mai jalnici care i-am vazut vreodata.
Dacă tu încerci să surpi orice discuție și să-ți bați joc de tot ce scriu eu să știi că-ți reușește.

De exemplu bolboroseala asta tu ai scris-o nu eu:
Citat:
Si Pamantul plat cu ape care cad perpendicular inclinat, ca asa zice brisca, pardon, cartile sfinte.
Nu mai încerca să mă scoți troll căci tu ești cel care îți bați joc de tot ce scriu nu eu de ce scrii tu!
Nu eu am peste 17.000 de mesaje (ironice cu logică absurdă de parcă ar imita prostia altora) ci tu!
Nu eu caut să bat recordul mondial la postări pe un forum ortodox scriind cît mai puțin ca să am suficient timp și să nu mă istovesc cînd postesz în bătaie de joc mimînd participarea la discuție. Tu nu discuți ci postezi peristînd în paranoile și suspiciunile domniei tale că eu sunt troll, că eu îmi bat joc, dar defapt dumneata ai interese ascunse de milițian acoperit căci altfel nu-mi explic de ce mă tot ataci la persoană? N-ai ce face decît să mă ocărăști non stop? Și pentru ce, pentru că eu cred și pentru că stau de vorbă cu tine?

Păi cine te pune să tot postezi dacă ești un fel de gică contra, un negaționist la tot ce spun dar care nu vine cu argumente, cu contraziceri justificate, cu dezbarere de idei purtînd un dialog creștinesc ci vine cu propoziții scurte de om care le știe pe toate și care n-are nevoie de nimic decît stă cu măciuca în mînă și dă mereu... ca orbul, ca hoțul care strigă hoții!

Nu sunt un misionar trimis de vreo mare Biserică ci sunt un banal trimis de Dumnezeu nu pentru a propovădui ceva ca să fac vreo misiune ci pentru ca să stau de vorbă cu voi pe forum în speranța că ne putem iubi și împărtăși cinstit ceea ce credem cu adevărat.

E o bucurie să-ți împărtășești credința și nu știu de ce pe tine te supără și te deranjează în asemenea hal.

Păi dacă ai ceva de zis și de explicat și argumentat te rog să îndrăznești să scrii... dar așa numai să-ți manifești scepticismul, neîncrederea, paranoia, răutatea și impertinența lovindu-mă la fiecare postare... asta mi se pare o prostie și de aia cred că ai o logică absurdă care te surpă și te distruge pe tine însuți și nu numai firele mele de discuție.

Deci nu tot insinua acuzîndu-mă de orice îți trece ție prin minte, căci nu eu scriu bolboroseli ci tu ești cel ce scrie, deci ''cine zice ăla zice'' și ''cine zice ăla e'' și nu mi le mai pune mie în cîrcă, eu știu ce am scris:

Că pămîntul e plat și mările la fel, Soarele și Luna sunt semisferice, în creație în orice direcție ai merge ajungi de unde ai plecat și constatînd asta îți dai seama că creația e mică, frumoasă, finită pentru că este o Creație și nu ceva infinit, și mîntuind-o Dumnezeu ea devine și bună și curată și plină de iubire și de Dumnezeu.

Toate prin Cuvînt au fost făcute.

Deci astfel de lucruri scriu eu pentru că așa cred că este Adevărat și nu prostiile și bolboroselile care mi le pui tu în dreptul meu susținînd că eu am scris ceea ce afirmi tu că aș fi scris.

Te rog frumos, puțină decență și un pic de respect pentru Dreptate și pentru Adevăr dacă vrei să purtăm un dialog bun căci altfel, dacă mă sfidezi la nesfîrșit am să sar peste postările tale neglijîndu-le exact așa cum neglijezi tu cam tot ceea ce scriu ținînd-o la nesfîrșit langa-danga danga-langa că aș fi un troll.

Păi un troll veritabil nu are de ce să scrie mult, el postează mult și scurt, el ruinează discuțiile și nu dă argumente ci face ca orice discuție să alunece în multe postări ca să existe multă maculatură, foi goale fără text cu un sens și cu o înțelegere și prin asta să poată deturna discuțiile de la Dreptate și de la Adevăr spre obiceiuri ridicole: a face în ciudă, a frustra, a batjocuri, a ocărî, a face atacuri la persoană, a jigni și a-și bate joc de Dumnezeu și a le face rău iubiților Săi... păcătoșii care vor să afle Adevărul și care vor să se îndrepte!

Te rog frumos... ai milă... de tine! (Încearcă să-ți dai seama ce-ți faci!) Nu-ți cer decît să scrii de fiecare dată cel puțin 10 rînduri! Așa poți participa la orice discuție fără să o ruinezi spunîndu-ți cinstit părerea, adică așa poți spune în scris în mod cinstit și fără frică ceea ce vrei și ceea ce crezi!

Last edited by Trimisul; 08.07.2016 at 12:10:15.
Reply With Quote