View Single Post
Vechi 08.07.2016, 14:14:30
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
pentru ca e singurul care are ochelari de cal, si prin ei vede pamantul plat
Dragul meu,
Ochelarii de cal sunt puși cailor care trag la căruță să nu vadă lateral ca să se sperie sau să li se distragă atenția ca nu cumva să îi apuce panica și să tragă ei căruța în șanț sau în prăpastie.

Prin astfel de ochelari complet opaci nu ai cum să vezi căci în general sunt din piele groasă!

Doar dragostea credincioasă poate vedea dincolo... și dacă spui că eu pot vedea prin astfel de ochelari pămîntul plat înseamnă că defapt mă lauzi și mă flatezi cînd defapt tu ai impresia că mă ironizezi.

Așa că îți mulțumesc de credința ta în ''puterile'' mele dar n-am ajuns încă la un stadiu așa de înalt ca să pot să văd așa ca părintele Arsenie Boca dincolo de zidurile închisorii și prin plasele unor mame și femei ca să știu ce au adus ele deținuților cărora să le spun mai dinainte și ei să meargă să se lămurească cercetînd plasele respective și să vadă cu ochii lor că nu i-am mințit și că nu aveam de unde să știu așa ceva decît de la Dumnezeu.

Însă dacă te referi la cal ca la un apostol Apocaliptic al Domnului și spui că aș avea ochelari de apostol atunci poți fi sigur de asta, am o astfel de vedere de credință zidită de cei 4 evangheliști și de sf. Apostol Pavel așa că am astfel de ''ochelari'' prin care văd pămîntul plat și mările de asemenea plate și Soarele și Luna semisferice, pentru că așa sunt zidite de Dumnezeu.

Dar nu sunt singurul care are astfel de ochelari ci oricine crede și citește corect scripturile și își dă seama de Adevăr primește în dar de la Dumnezeu astfel de ochelari frumoși și buni prin care deslușește și discerne Adevărul de minciună și pîră, grîul de neghină, Credința de necredință și binele de rău ca să nu se rătăcească prin gLume și printre atîtea obiceiuri păcătoase lucrate de oamenii ce slujesc serv-viciilor de parcă ar sluji lui Dumnezeu.

Last edited by Trimisul; 08.07.2016 at 14:26:31.
Reply With Quote