View Single Post
Vechi 09.07.2016, 22:45:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mai nene, vorbesti mult si prost, zici de altii ca jignesc pe cand tu etichetezi fara sa demonstrezi nimic.
Exact tu esti in citatul de mai sus, ai destule intelegeri gresite si cunostinte limitate, nu poti sa recunosti niciodata cand gresesti iar cand nu o scoti la capat cu cliseeele repetate papagaliceste, incepi sa aplici etichete, ca aialalti sunt ignoranti, ecumenisti si mai stiu eu ce, iar tu, se intelege, teologul ortodox adevarat, profund cunoscator si documentat.
Ai vazut ca nu-ti raspund la mesaje, nu ma intereseaza sa discut cu tine. Vad ca ti-ai facut curaj cand ai vazut ca cineva m-a criticat, singur nu ai niciodata curaj sa ataci. In toate mesajele mele am scris doar invatatura ortodoxa, am facut putine greseli. Pentru simplul fapt ca nu scriu ceva ce nu stiu si ma informez inainte sa scriu, daca am vreo neclaritate. E normal sa nu iti placa ce scriu, pentur ca tu ai alte invataturi, la orice subiect tu ai sustinut si ceva gresit. Nu-ti place ortodoxia, doar cei ce au aceleasi conceptii ca tine (inclusiv catolici cu conceptii ecumeniste). Ai putut sa te manifesti asa pentru ca pe acest forum s-au adunat mai multi care au conceptii moderniste (ecumeniste). E singurul forum de acest gen, nu am vazut pana acum un site ortodox roman ce promoveaza aceste conceptii. Si tu ai crezut ca daca inca doi sau trei de pe forum gandesc la fel ca tine ala e adevarul. Dar nu pentru asta te-ai facut de ras, ci din cauza agresivitatii tale, ti-ai batut joc de multi oameni. Bineinteles, in schimb esti foarte sensibil, daca cineva iti atrage atentia ca e ceva gresit in ce spui nu poti suporta, nu te lasa nici mandria sa recunosti vreodata ca gresesti. De obicei cei ce sunt lei pe net sunt mielusiei in realitate, se ascund in spatele calculatorului. Nu sunt deloc manios sau suparat, cateodata spun direct ce am de spus.
Reply With Quote