Citat:
În prealabil postat de CristianR
Cătălin, observ că muți disputa din plan ideatic sau, mă rog, al atacurilor la persoană online, în plan fizic.
|
Cristian, cum am observat si data trecuta, tu tot mereu vezi gresit. Niciodata nu observi cand cineva din cei ce au opinii apropiate cu ale tale sunt agresivi sau jignesc si niciodata nu le atragi atentia cand o fac. In schimb apari cand cineva (de obicei eu) atrage atentia ca nu e normal ca sa fie atat de multa agresivitate si jigniri pe forum si iei apararea celui ce era agresiv. E adevarat, data trecuta ai si spus ca am oarecum dreptate.
In acest caz tu ai dat tonul, AlinB atat astepta, a jubilat facand si scenarii si apoi s-a format o mica turma care au inceput sa vada acelasi lucru. Culmea e ca tocmai cel avizat e singurul care a inteles ce am vrut sa spun.
Acum cate zile am vazut ceva ciudat, am vrut sa scriu dar nu am mai avut timp. Am vazut ca incercai sa il convingi pe Trimisul ca are probleme psihice (asa cum fusese jignit inainte) si, culmea, cand el nu a fost de acord ai spus ca e impotriva psihiatrilor. In concluzie, nu te mai baza intotdeauna pe cum vezi tu lucrurile, aproape intotdeauna e gresit. Lucreaza la invatatura de credinta si vei vedea mai clar si celelalte lucruri.