Fiecare are dreptatea lui. Cătălin are dreptatea sa, căci există într-adevăr un grup pe forum, format din persoane cu atitudini uneori elitiste, cu o atitudine de hive, care se justifică reciproc. Asta e aparte de războiul lui cu Mihai, care ține de cîțiva ani, și care e cu totul altă problemă. Nu mă bag în certurile altora; făceam asta la început de tot, însă acum mă cuminții. Cred sincer că și Cătălin și Mihai și Alin sînt oameni valoroși, fiecare după structura dată lor de Făcătorul. Singurul lucru carr mă enervează pe internet în general este momentul în care unii postează exact păreri corecte politic, deși se vede de la parseci distanță că sînt persoane îndeajuns de inteligente ca să nu mănînce chiar orice kopros dat nouă de blestemații de "puternici ai acestei lumi". Însă de, animalul din noi vrea să o ducă bine, eventual cu ai lor din vizuină alături. De înțeles impulsul, dar de disprețuit acest impuls.
Multe s-ar detensiona, dacă ne-am aglutina™ la o băută, că tot e vară. De cînd îmi răcesc eu gura!... Singurii care m-au văzut și știu cum arată Cel Cu Multe Aidiuri sînt Mihnea și Ioan Cezar. Atît. Văzutul față către față (re)umanizează.
Ar fi fain să o facem, chiar dacă eu sînt sigur că multe aidiuri de pe net în general sînt creația serviciilor, în scopuri de manipulire și control, că de, nici democrațiile nu renunță la "sportul" ăsta.
Mi-e pohui de ceartă, pe bune.
|