Citat:
În prealabil postat de catalin2
Inteleg (cu oarecare surprindere), ca dvs. sunteti preot. Din ce cred eu, inainte de a judeca pe cineva e ideal ca acea persoana sa afle macar cum stau lucrurile. Am observat, tot cu suprindere, ca nu pareti deloc deranjat ca persoana pe care o aparati este agresiva sau jigneste. Proetul care a fost inaintea dvs. pe forum a plecat suparat, atragand atentia asupra atmosferei negative de pe forum. Dvs. pare ca agreati agresivitatea existenta pe forum. E posibil sa nu o fi observat pana acum.
Mai important este ca pare ca nu ati citit nici mesajele, ati citit doar ce spunea AlinB. Am scris ca vreau sa stiu cine e persoana care e agresiva si chiar sa ne intalnim, pentru ca, de obicei, acea persoana nu e deloc asa si in viata reala si face acest lucru sub protectia anonimatului. In urma dezvaluirii identitatii si, mai ales a intalnirii fata in fata, acea persoana nu mai e asa. M-am mai intalnit cu cineva de pe acest forum, tot la propunerea mea, tot cineva cu care aveam dispute. Nu am lovit pe cineva si nici n-o sa incep de acum, sunt o persoana pasnica. Daca citeati mesajele mel vedeati ca am scris ca nu am atacat sau jignit pe cineva de pe forum de prima data, chiar si dupa ce am fost atacat sau jignit am raspuns dupa ami multe astfel de intamplari.
Persoana pe care o aparati dvs. jigneste si ataca de multi ani pe multi de pe forum. Ati vazut cum vorbeste cu femeile, cum le face nebune? Acum ceva timp eram impreuna pe un forum (nu il cunosteam atunci), era singura persoana agresiva de acolo. Din cauza certei violente de acolo cu alti useri multi credinciosi inscrisi au cerut sa fie dezabonati (se primeau mesaje pe mail). Era un preot acolo, pe care il ataca si jignea tot timpul, imi era mie rusine de ce facea el. Eu am citit ca in viata reala aceste persoane agresive sunt persoane slabe, daca ii cunosti nu mai au curajul sa fie agresive, puterea lor e doar in anonimatul din spatele calculatorului. Daca aveati rabdarea sa asteptati raspunsul meu aflati si cum stau exact lucrurile.
Doamne ajuta!
|
Nu imi place agresivitatea pe forum si nu apar pe nimeni (nu sunt avocat).
Dar nu crezi ca prin mesajele alea, cumva intretii agresivitatea? Ma refer la cele in care ii inviti la intalniri fata in fata, sa le demonstrezi ca nu sunt asa mari si tari? Ce crezi ca intelege cineva din mesajele alea? Ca ii inviti la un ceai?
p.s. De ce esti asa surprins?
Doamne ajuta!