View Single Post
Vechi 14.07.2016, 00:21:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
In urma dezvaluirii identitatii si, mai ales a intalnirii fata in fata, acea persoana nu mai e asa. M-am mai intalnit cu cineva de pe acest forum, tot la propunerea mea, tot cineva cu care aveam dispute. Nu am lovit pe cineva si nici n-o sa incep de acum, sunt o persoana pasnica. Daca citeati mesajele mel vedeati ca am scris ca nu am atacat sau jignit pe cineva de pe forum de prima data, chiar si dupa ce am fost atacat sau jignit am raspuns dupa ami multe astfel de intamplari.
Pai cred ca nu esti prea clar in idei.
Uno: Dl. avocat si-a facut publica identitatea, tu ai refuzat.
Esti curajos? Nume, prenume, CNP, ocupatia, baga si o poza sa judece si altii cat de "efeminat" esti.

Mai ales cand acuzi pe altii ca "profita de puterea anonimatului".

Da' tu ce esti dom'le decat un perfect anonim?

Si inca ceva care iti scapa, din moment ce in planul ideilor ai pierdut se pare batalia, incerci sa o duci in planul personal.

Duo: Daca intentiile tale sunt pasnice, exprimarea tale dau de inteles exact opusul.
O intalnire se stabileste cu o rugaminte adresata celuilalt, de genul: "Domnu', nu va suparati, poate pana acum am marasaluit (doar) cu stangul, nu vreti sa ne intalnim sa clarificam niste probleme. Eu fac cinste, dvs. va faceti timp".
O atitudine de genul "Va cunosc, stiu unde sa va gasesc, o sa ne vedem curand, am si un var pe acolo" comunica cu totul alte intentii.

In contextul in care mai dai si cu bata in balta la modul "nu esti un mascul feroce", cred ca nu mai e loc de interpretari si oricum ai da-o pe urma, tot sucita ramane.

Lectie de bune maniere, gratuita.

Citat:
Persoana pe care o aparati dvs. jigneste si ataca de multi ani pe multi de pe forum. Ati vazut cum vorbeste cu femeile, cum le face nebune?
Ce reprezinta o forma mai evidenta de insanitate mentala, faptul ca spui in gura mare ca dentistul ti-a implantat cipusoare sub anestezie si exista o conspiratie a dentistilor care ascund asta?

Sau sa-ti impropriezi notiunea de "ortodox adevarat" si sa ai pretentia, in lipsa altor argumente, ca tu stii care sunt si care nu sunt aia?

Citat:
Acum ceva timp eram impreuna pe un forum (nu il cunosteam atunci), era singura persoana agresiva de acolo. Din cauza certei violente de acolo cu alti useri multi credinciosi inscrisi au cerut sa fie dezabonati (se primeau mesaje pe mail).
Citat:
Era un preot acolo, pe care il ataca si jignea tot timpul, imi era mie rusine de ce facea el.
Studiu de caz: zicem ca eu sunt Episcop, poftim.
Ai tupeul sa deschizi gura? Nu? Bine faci.
Deschizi gura? Nu conteaza ce aberez eu sau cata dreptate ai tu, evident tu esti ala rau.
Asa ca nu mai carti, abtine-te user galagios si impertinent.

In rest..ce sa zic, asta da fetita rusinoasa. In dreptul lui, nici o rusine, in dreptul altora, sensibila pana in varful urechilor.

Last edited by AlinB; 14.07.2016 at 00:45:29.
Reply With Quote