View Single Post
Vechi 14.07.2016, 16:28:24
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Omul care rade Vezi mesajul
Asta ca sa vezi ca oamenilor de stiinta le place stiinta, si nu sa faca lucrurile sa arate frumos :).
Știința e atunci cînd știi ceva. Sigur, fără dubii.

Dacă luăm cazul copilului meu care are 6-8 săptămîni și care primește o injecție la care nu se știe exact cum va reacționa, atunci se cheamă că sperăm să treacă experimentul cu bine. Mai sperăm să capete imunitate pe următorii 10-20 de ani. Dar nu știm ce se va întîmpla cu el. Nu știm nici dacă lotul de vaccinuri e defect, nici dacă bebelul va ajunge un copil cu autism, astm sau dacă va muri. Nici dacă va contacta taman aceeași boală din cauza injecției (vezi cazurile de poliomielită indusă artificial). Dar dacă va fi așa, atunci s-o pățească altcineva dintre copii, nu al meu.

Pentru că nu-i face nimeni copilului teste să vadă dacă are poate alergie la substanțele din fiolă. Sau poate are vreo boală congenitală care nu permite vaccinarea. Nu. Se vaccinează pe bandă rulantă și atunci cînd părinții devastați de oroarea care tocmai i s-a întîmplat pruncului ajung la medic, i se răspunde că nu i-a obligat nimeni să-l vaccineze.

Și alte chestii.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote