View Single Post
Vechi 14.07.2016, 16:43:53
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Delirul mistic științifico-fantastic al big-bangului este alimentat de tot felul de teorii absurde.

1. Ei susțin că spațiul este atît de vast încît îți trebuie milioane sau miliarde de ani lumină ca să-l străbați. Privesc cerul cu telescoape ultra performante și măsoară radiația ce vine de la el și pe baza acestora emit tot felul de teorii științifice ''plauzibile''. (Un an lumină, 1a.l. este spațiul parcurs cu viteza luminii postulată de Einstein ca fiind viteza maximă din univers egală cu 3x10 la a 8 m pe s.)

2. Ei susțin că pe baza măsurătorilor radioactive cu izotopul C12 pot să dateze cît sunt de vechi obiectele arheologice, oasele, scheletele și aproape orice ajungînd la vîrste de milioane și miliarde de ani vechime în funcție de radiația măsurată.

La fel susțin ei despre frig și despre căldură că în soare sau în stele văzute ca sori mai mari sau mai mici sunt temperaturi de milioane sau miliarde de grade celsius dar frigul este numai pînă la 0K sau -256 grade celsius.

Considerînd drept bune și corecte aceste datări și măsurări radioactive sau observații cosmice ei înceracă să explice apariția vieții folosind big-bangul ca un fel de întîmplare, ca un hazard și ca o evoluție materialist-dialectică și științifică.

Sunt doar teorii absurde și speculații aiuritoare, nimic nu este adevărat decît ne învîrtim ca proștii în capcana unor halucinații delirante mistico-științifico-fantastice... de parcă am visa ca fiind reale tot felul de scorniceli ale minților unor oameni... numiți de știință.

Defapt nu există miloane și miliarde de ani nici ca datări și nici ca distanțe astronomice în ani lumină.

Creația este mică, bună și frumoasă și are dimensiunile aproximative
Și noi, cei mari, avem nevoie de povești. Atît de complicate încît o viață întreagă de ascultat în fiecare seară nu ne-ar ajunge să le înțelegem pe deplin.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote