Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
Si cand te gandesti ca Biserica Suediei are ca fondator pe Sf. Olaf...
De venii vorba, am citit undeva cum se ocupau acum mult timp Biserica(nu mai stiu daca inainte sau dupa schisma) de preotii apuseni care ii prindeam cu baietei. Hardcore, cu exilare la manastire si aplicat metode brutale acolo pana se dumireau ca nici se mai uita la copii in mod direct.
Nah, macar doar pt ca si-ar lua suturi de la restul proslavniciei si de la societatea turca conservatoare in care rezideaza.
p.s.: stie cineva cum pot rezolva ceva cu baza de date a site-ului? Ca nu ma mergea sa ma loghez acum niste ani cu P&C(care oricum l-am luat doar pt ca nu aveam inspiratie de alt nick), si am facut cont nou, cu nume nou. Doar ca cand ma loghez cu el(cu numele asta cu care iti raspund nu ma pot logha), ma trimite la contul vechi.
Si chiar imi placea numele nou.
|
Habar nu am, imi pare rau. Intreaba-l pe admin, sau pe d-l Cristiboss.
Nu e normala nici pedepsirea, ca in evul mediu, a homosexualilor. E profund anormal sa arzi pe rug sau sa mutilezi oameni, cum se facea atunci, doar pentru ca au alta sexualitate. Ce fac doi adulti cu usebeul lor organic pentru transfer de adn, respectiv cu hubul sfincteros pentru cacastoare, e treaba lor si dreptul lor. Ah, cu pedofilii e alta problema: cine violeaza un copil e un gunoi. Punct.