Asta scrisesem , ma omule:
Nu faptul ca e lesby e problema; asa, toti sintem pacatosi, fie secsual, fie dogmatic, fie cu pacate "mici/obisnuite", dar...ea scuipa programatic si constient pe tot ce este crestinism real. Adica se leapada de Dumnezeu.
Ce sa ii faci, asta e crestinismul (!!!!!!!) apusean. Insa nu inseamna ca "noi" sintem mai breji. "Cine crede ca sta, sa ia aminte sa nu cada". La noi avorturi, la rusi betii si filetism imperial, etc. E "bine", e tare "bine"!
Cum puii mei sa scoti insemnele lui Hristos din biserici, si sa zici cu seninaciune ca esti crestina?! Cum am zis, nu lezbiciunea ei e problema (pr. Pruteanu zicea, nu mai stiu unde, ca sint destui ghei in monahismul moldovean/rusesc, asa ca intii sa rezolve problemele lor, prin disciplinare canonica, apoi sa tipe la altii), ci apostazia ei programata si constienta.
Citeste mai atent!!!! De aia ti-a dat Dumnezeu ochi si minte.
Chiar, ma gindesc sa deschid un topic despre crimele din evul mediu facut cu complicitatea stat-biserica, indeosebi in vestul europei. Tto incercind eu sa inteleg pe activistii anumitor curente de demitizare, am dat pentru niste chestii infioratoare, anume cum erau tratati homosexualii&staff, precum si "ereticii" si evreii in vestul medieval. Pe bune, ramii socat. Chestii de genul ca vorbeau de tortura ca de un lucru necesar si de cit de "minunata" e mutilarea. Citeste cum erau tratati evreii in regatul vizigot. Sau cum erau priviti fostii pagini, "crestinati" prin metoda stupida "regele e crestin, sint si io crestin", care erau prinsi ca voiau sa continuie practicle animiste ale stramosilor lor nu-tocmai-indepartati. Sau cum erau executati inuman homosexualii si altii de felul lor in evulmediu: mutilare, tortura, etc. Cruzime, sadism, dementa. Abia acum ii inteleg pe Papii care tot cereau iertare pentru diverse chestii din trecutul BC. Imi ziceam, ca or fi infiltrati ai baietilor lui rotschild si Soros. aiurea. De fapt, motivele pentru chiar anumite organziatii si concepte trebuie sa se scuze in fata numitor minoritati etnice sau nu, sint cit se poate de reale. Vinovat de "corectitudinea politica", oricit de scirboasa ca manifestare morala este lingusela unora fata de aceasta corectitudine, este "principiul pendulului istoric". Te las sa ghicesti la ce ma refer.
Last edited by Romowe; 15.07.2016 at 00:38:21.
|