Citat:
În prealabil postat de catalin2
Cred ca glumesti, intotdeauna pe forum cuvintele acestea au fost folosite ca jigniri, in mod intentionat. Nu ca ar fi cineva ingrijorat de soarta aluia. Daca ii spune cuiva ca e prost ce face, se duce sa invete? Si e vorba de psiholog, la psihiatru mergi cand sunt probleme mult mai grave.
|
Am scris în nume propriu. M-am referit la afirmațiile mele în legătură cu Trimisul, și tot la ele te referiseși și tu. Deci eu n-am făcut constatările alea cu scopul de a-l jigni. Nici Copăcel și poate că nici alții care au spus-o mai dur.
În ceea ce privește duritatea sau agresivitatea altora (care bine ai observat că mi-au fost și mie adresate), nu consider că trebuie să mă amestec întotdeauna. În general e o chestiune ce ține de stil, iar eu nu sunt moderator. Atunci când mi se pare că se depășesc anumite limite, intervin. Dar nu-mi place să-mi asum rolul de judecător; probabil n-aș fi unul bun. Iar rezultatul e că cineva tot se va supăra.
În conflictul anterior, în care am intervenit, în cele din urmă Cezar a părăsit forumul. Înainte de el mulți alții l-au părăsit (total sau parțial), dintre cei pe care eu îi regret și care au avut conflicte cu tine. Probabil tu te simți mai confortabil fără oameni ca MariS, HoratiuM, MihailC, Pelerin, Cezar și alții. Dar pentru mine forumul este mai sărac și mai puțin interesant.
P.S. Ca să nu zici că-i regret doar pe „ecumeniști”, mi-a plăcut în parte și prezența lui Decebal (alias Savonarola). Din păcate, însă, deși mai apropiat de poziția ta, nici cu el nu prea te-ai înțeles, din câte îmi amintesc.