View Single Post
Vechi 15.07.2016, 17:55:30
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai cred ca nu esti prea clar in idei.
Uno: Dl. avocat si-a facut publica identitatea, tu ai refuzat.
Esti curajos? Nume, prenume, CNP, ocupatia, baga si o poza sa judece si altii cat de "efeminat" esti.
Mai ales cand acuzi pe altii ca "profita de puterea anonimatului".
Da' tu ce esti dom'le decat un perfect anonim?
Eu cred ca si-a facut publica identitatea dintr-un accident, l-a hartuit pe trimisul sa o faca, acela i-a cerut si lui acelasi lucru, si a facut-o ca sa repsecte ce ii spunea trimisului. Nu stiu daca s-a gandit ca va cauta cineva si alte date.
Eu sau altii nu avem de ce sa ne dezvaluim identitatea daca nu dorim acest lucru. Pentru ca nu sunt un las si un om agresiv si duplicitar care sa ma ascund dupa calculator sa jignesc. Erati 3 persoane agresive pe net, ai mai ramas tu sa spui cine esti. Ca sa nu spuna unii (adica eu) ca esti un las si un om slab, care profita de anonimat ca sa se certe si sa jigneasca.
In al doilea rand, au mai fost persoane pe forum care au dat si date personale si tu sau Mihai v-ati folosit de asta ca sa ii atacati.
Dar ti-am spus ca nu am nicio problema sa ma intalnesc cu tine sa si vad cine esti, unde doresti tu.
Citat:
Duo: Daca intentiile tale sunt pasnice, exprimarea tale dau de inteles exact opusul.
O intalnire se stabileste cu o rugaminte adresata celuilalt, de genul: "Domnu', nu va suparati, poate pana acum am marasaluit (doar) cu stangul, nu vreti sa ne intalnim sa clarificam niste probleme. Eu fac cinste, dvs. va faceti timp".
O atitudine de genul "Va cunosc, stiu unde sa va gasesc, o sa ne vedem curand, am si un var pe acolo" comunica cu totul alte intentii.
N-am spus nici ca e o intalnire intre prieteni, ca sa cad in extrema cealalta. Am spus ca ma intalnesc cu o persoana agresiva, care, nemaiavand protectia anonimatului va disucta normal si apoi nu va mai fi agresiva. In plus, am spus ca sunt curios daca si in viata reala are acelasi caracter (plecand d ela premisa ca nu).
Citat:
Studiu de caz: zicem ca eu sunt Episcop, poftim.
Ai tupeul sa deschizi gura? Nu? Bine faci.
Deschizi gura? Nu conteaza ce aberez eu sau cata dreptate ai tu, evident tu esti ala rau.
Asa ca nu mai carti, abtine-te user galagios si impertinent.
Nu cred ca ai inteles ce inseamna jignire si agresivitate. Daca ii spui cuiva ceva nu e jignire. Daca il contrazici nu e jignire. Daca ii spui ca ceva ce crede el e gresit nu e jignire. Jignire si agresivitate e ce faci tu de atatia ani si ce faceai si cu acel preot.
Reply With Quote