Citat:
În prealabil postat de CristianR
În conflictul anterior, în care am intervenit, în cele din urmă Cezar a părăsit forumul. Înainte de el mulți alții l-au părăsit (total sau parțial), dintre cei pe care eu îi regret și care au avut conflicte cu tine. Probabil tu te simți mai confortabil fără oameni ca MariS, HoratiuM, MihailC, Pelerin, Cezar și alții. Dar pentru mine forumul este mai sărac și mai puțin interesant.
P.S. Ca să nu zici că-i regret doar pe „ecumeniști”, mi-a plăcut în parte și prezența lui Decebal (alias Savonarola). Din păcate, însă, deși mai apropiat de poziția ta, nici cu el nu prea te-ai înțeles, din câte îmi amintesc.
|
Eu nu am avut conflict cu nimeni, inceput de mine. De exemplu pe forumul catolic (unde am stat cam 4 ani) nu pot spune ca am avut conflict cu cineva. NIciodata nu am reclamat pe nimeni acolo, pentru ca nu a fost nevoie. Nu am fost jignit si nu am fost agasat de persoane agresive. Desi nu m-am cenzurat sa spun tot adevarul, pe care l-am spus si aici.
Pe acest forum problema nu au fost neaparat niste useri agresivi, ci faptul ca adminul tolera aceasta atmosfera negativa. Pentru ca era foarte usor sa controleze atmosfera, asa cum se intampla si pe forumul catolic. Eu doar am raspuns la mesaje si mi-am spus parerea, in mod pasnic. Unii, carora nu le placea ce scriu, avand conceptii diferite si vrand sa domine discutia si prin alte mijloace decat idei, atacau si persoana. Eu nu am raspuns de la inceput, dar nu sunt genul sa ma las calcat in picioare de fiecare data.
Ca sa incep cu sfarsitul, cu Decebal am avut pareri asemanatoare la inceput, am vazut ca era cam agresiv si i-am si atras atentia. Cand a fost banat i-am reprosat adminului. Dar cand a reintrat pe forum, la una din banari, a inceput sa sustina Filioque. Eu i-am spus ce e gresit, el cred ca s-a suparat. Apoi a sustinut iar ceva gresit, iar s-a suparat ca am spus si asa a devenit suparat constant pe mine, pana a plecat.
Cu MariS nu am avut niciun conflict (discutii in contradictoriu da). El a fost ceva timp pe forumul catolic, am disuctat acolo mult timp cu el, in mod civilizat si in contradictoriu. Pe forumul ortodox spunea constant ca cei ce nu sunt cu ecumensimul sunt farisei, urasc pe ceilalti, etc. Tot n-am avut un conflict, eu ii spuneam ale mele, el pe ale lui. Cam la fel cum am discutat si cu tine. Doar ca odata a intervenit si altcineva (cred ca MihailC si Cezar, daca nu ma insel) si am avut o disputa cu MihailC.
Cu Pelerin am avut doar o data o discutie in contradictoriu, de atunci nu cred ca am mai avut vreun conflict (si atunci, eu i-am scris normal, dar el era iritat de la discutia cu dr. Anastasiu si am ajuns la o discutie mai agitata).
Cu MihailC am discutat tot timpul frumos, dar el se lua constant de mine din cauza a ceea ce scriam. Deci nu userii au fost problema, ci adminul, care putea face o atmosfera normala, dar nu a dorit acest lucru (desi am atras atentia de extrem de multe ori). MIhaiG era si pe forumul catolic, nu am avut nicio disputa cu el acolo (doar pe la sfarsit mi-a spus ce caut pe forumul catolic).