View Single Post
Vechi 15.07.2016, 19:28:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Se pare ca tu vrei sa confirmi tot ce am spus eu. Aici spui, de fapt, ca te ascunzi in spatele calculatorului si ca profiti de anonimat pentru a jigni si a agresa alte persoane. Si ca ai o alta personalitate pe net.
Problema e ca te-ai inselat, daca cineva face o infractiune pe net (de exemplu fura bani dintr-un cont sau altceva) nu asculta nimeni filozofia cu nu se stie cine e la calcultator sau ca are doua personalitati, iar cea reala nu stie ce a facut cea virtuala. Chiar hackerii care isi acopera urmele sunt gasiti, pe cineva neprofesionist il gasesc autoritatile in scurt timp. Chiar si cei ce semneaza cu pseudonim la ziar au luat amenzi. Daca vrei putem face o incercare, facem o reclamatie cu cate ceva ce ai scris pe forum de cativa ani (ca dovezi sunt, scrise) si vedem daca te gasesc ei sau nu. Uite, in unele tari ii cauta autoritatile, fara reclamatii, pe cei agresivi de pe net: http://www.publika.md/noua-zeelanda-...i_2350571.html
inteleg ca esti pe langa in materie de invatatura ortodoxa, ca lucrurile sunt subtiri aici, dar sa o dai atat de penal in bara si in chestiuni generice de bun simt e chiar hilar.

Deci ca sa inteleg bine:

1. Tu, un anonim, imi reprosezi mie ca sunt un anonim.

2. Tu un anonim, care nu ma cunosti, imi reprosezi mie ca "am alta personalitate decat in realitate"

3. Pentru tine (pretentia de) defaimare e tot una cu furtul.

4. Nu esti capabil sa faci distinctia dintre o lege valabila in Noua Zeelanda si legislatia din Romania.
Evident. nici pe cea din Romania nu o cunosti, cu atat mai putin cum se aplica concret cea din NZ.

5. Ai pretentia ca defaimarea unei persoane reale, cu nume, prenume, e tot una cu o parere emisa despre un anomim oarecare, care se face singur de rusine prin bazaconiile scrise, o mare parte din ele insemnand defaimarea altor persoane, categorii profesionale, dezinformare crasa, etc.

6. Tu care defaimezi o persoana reala, spunand ca un barbat, este "efeminat" pentru ca nasul tau exersat miroase estrogenul din pozele de pe Internet si ii ameninti cu intalniri programate uniliateral, ai pretentia ca altii sunt "jignitori" si "agresivi"

Da' stiu ca esti confuz tare, iar rusine n-ai chiar deloc.

Last edited by AlinB; 15.07.2016 at 19:42:24.
Reply With Quote