Citat:
În prealabil postat de AlinB
inteleg ca esti pe langa in materie de invatatura ortodoxa, ca lucrurile sunt subtiri aici, dar sa o dai atat de penal in bara si in chestiuni generice de bun simt e chiar hilar.
Deci ca sa inteleg bine:
1. Tu, un anonim, imi reprosezi mie ca sunt un anonim.
2. Tu un anonim, care nu ma cunosti, imi reprosezi mie ca "am alta personalitate decat in realitate" 
3. Pentru tine (pretentia de) defaimare e tot una cu furtul.
4. Nu esti capabil sa faci distinctia dintre o lege valabila in Noua Zeelanda si legislatia din Romania.
Evident. nici pe cea din Romania nu o cunosti, cu atat mai putin cum se aplica concret cea din NZ.
5. Ai pretentia ca defaimarea unei persoane reale, cu nume, prenume, e tot una cu o parere emisa despre un anomim oarecare, care se face singur de rusine prin bazaconiile scrise, o mare parte din ele insemnand defaimarea altor persoane, categorii profesionale, dezinformare crasa, etc.
6. Tu care defaimezi o persoana reala, spunand ca un barbat, este "efeminat" pentru ca nasul tau exersat miroase estrogenul din pozele de pe Internet si ii ameninti cu intalniri programate uniliateral, ai pretentia ca altii sunt "jignitori" si "agresivi"
Da' stiu ca esti confuz tare, iar rusine n-ai chiar deloc.
|
1. Eu iti reprosez doar ca tu te folosesti de anonimat ca sa jignesti si sa fii agresiv. E ca si cineva care da si se ascunde.
2. Eu doar sper ca nu ai aceeasi atitudine si in viata reala si ca esti un om normal, care nu e agresiv si nu jigneste. De aceea am si spus ca as vrea sa te cunosc cum esti in realitate.
3. Ce ai inteles tu? Eu am dat un exemplu, nu am spus ca e acelasi lucru.
4. Nu stiu cum ai inteles ca as fi spus ca legea de acolo ar fi valabila si aici. Tu ai spus ca cei din spatele calculatorului nu raspund cu nimic, iar eu ti-am spus ca nu e asa.
5. Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt o persoana reala. Pe forum sunt persoane reale, nu clone sau roboti, pe care tu sau altul sa le jigniti cum vreti, cu scuza ca nu-s reale. Doar de aceea am dat acel link cu Noua Zeelanda.
6. Deci tu jignesti si esti tot timpul agresiv, dar iti justifici orice, ca nu poti gresi. Dar niste afirmatii fara insemnatate le vezi jigniri. Mai devreme ma acuzai ca te jignesc pentru ca te-am contrazis sau am zis ca nu e frumos ce faci. Cuvantul "efeminat" ar fi mare jignire, dar "nebun" sau "prost" e o apreciere pozitiva in capul tau. Din dex: "efeminat - "Cu aspect sau caracter feminin, delicat;" Niciodata n-o sa gasesti tu mare jignire sa-i spui cuiva ca are un aspect de acest fel, delicat. O multime de barbati au acest aspect, probabil jumatate din ei.
Rusinea prisoseste la tine.