Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
Daca vrei sa renunti la abonament din start trebuie sa te astepti la o "penalizare" de macar o luna din clipa care vrei sa reziliezi contractul!(sa mai platesti cel putin o chitanta)
|
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pentru prima faza, cand iti baga servicii pe gat fara sa ceri -> OPC si se rezolva.
Restul, e vina ta ca nu citesti contracte inainte sa le semnezi.
Da' vezi ca si pentru asta e lege, nu mai esti legat de glie cu perioada contractuala + penalitati.
Decat daca iei ceva hardware moca (gen telefon, laptop) si alea vrei nu vrei, trebuie sa le platesti.
Chipurile, asa stau lucrurile, practic, nu vrem sa suparam investitorii, dreptate trebuie sa-ti faci tot manual.
Gasesti pe net sau live un avocat sa-ti tocmeasca o hartiora care sa le-o trimiti si se rezolva.
|
M-am exprimat eu mai sus gresit, daca vrei ca sa scapi sa iti mai vina facturi acasa dupa ce s-a terminat contractul pe doi ani ,trebuie sa te astepti la o "penalizare " de macar o luna din clipa in care ai dus cererea la un ghiseu Telekom! Inca o factura cel putin din clipa in care ai depus cererea.
Aline nu am inteles bine, daca ptr toate aiurelile din lumea asta, avem nevoie de avocat, ce ne facem nene, cand apar problemele adevarate,ne papa aia nene toti bani!!?...
Legat de contracte necitite.Le poti face, daca respecti oamenii ,ca acele contracte
sa fie usor citibile.Uita-te si aici pe Forum daca vrei sa scoti in evidenta ceva intr-un mesaj, il faci Bold ca omul sa citeasca printre randuri sa vada ce e mai important. Daca nu te intereseaza parerea clientului poti sa mai adaugi o pagina, doua la contract,ca omul in agitatia zilei de azi sa se piarda complet si sa nu il mai citeasca.
P.S. Scuze ca sunt cam offtopic, dar am vrut sa lamuresc treaba asta.