View Single Post
Vechi 19.07.2016, 18:44:36
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
Pentru mantuire e irelevant daca Pamantul e rotund ,patrat sau romb.Forma Pamantului nu e adevar de credinta.Te concentrezi pe lucruri irelevante deci nu esti un "trimis" autentic.
Eu cred că e relevant pentru Credință dacă pămîntul e drept și plat denivelat și că mările sunt de asemenea plate, pentru mine e foarte relevant căci pe pămîntul dreptății pe care îl vor moștenii cei credincioși, binecuvîntații lui Dumnezeu, pe acela își lasă urmele pașii lui Dumnezeu.

Păi logica ta mi se pare irelevantă și absurdă căci nu eu afirm că ceva e irelevant ci tu afirmi asta ca apoi să demonstrezi logic că dacă eu mă ocup de lucruri irelevante a căror irelevanță este susținută de tine atunci ar rezulta că nu sunt un trimis autentic. Dacă eu aș susține că ceva ar fi irelevant dar apoi m-aș preocupa prea mult de lucrurile afirmate de mine ca irelevante atunci ai putea susține că nu aș fi un trimis autentic. Altfel, de orice m-aș preocupa eu, tu ai putea zice că e irelevant ca apoi logic să demonstrezi complet absurd că dacă mă ocup de lucruri irelevante a căror irelevanță a fost afirmată și constatată de tine atunci asta dovedește că nu sunt un trimis autentic. Așa poți demonstra orice doar că demonstrația e greșită și absurdă.

Eu spun că e relevant atît Cerul cît și Pămîntul cît și Mările cît și toată Creația Făcută de Dumnezeu prin Cuvânt și toată Lucrarea Sa de mîntuire dar că mai relevant este să nu mai păcătuim pentru că asta ne cere nouă Creatorul și Făcătorul adică Dumnezeu.

Și nu e vorba de forma pămîntului că ar fi sferic sau cubic sau rombic sau altfel ci de faptul că e plat adică de faptul că nu e o planetă ca să aibă o formă ci că pămîntul e aicea jos și mările de asemenea și că nu este situat undeva în cer între alte stele acolo sus.

Deci asta cred că este scris în scripturi și e foarte relevant și este cu siguranță un Adevăr de Credință și anume că cele de sus sunt sus în cer și că cerul este de la pămînt și de la mări în sus și cele de jos sunt jos adică pămîntul și mările sunt aicea jos și pe ele călcăm cînd pășim și sub ape și sub pămînt sunt cele de dedesubt care nu sunt nici în cer și nici pe pămînt ci sunt dedesubt. Pentru mine este relevant să știu ce e sus și ce e jos și ce e dedesubt, ce e ceresc și ce e pămîntesc, ce e Duhovnicesc și ce e lumesc, ce e Adevăr și ce e teorie științifică absurdă, ce e vrednic de crezut și de urmat și ce e minciună și ispită și răutate.

Dacă pentru tine e irelevant ceea ce afirm, că pămîntul e plat și nu sferic, este poate pentru faptul că tu crezi cu siguranță că pămîntul și mările sunt defapt o planetă sferică și vrei să ridiculizezi prin disprețuire și irelevanță mărturia mea de credință.

Last edited by Trimisul; 19.07.2016 at 19:08:24.
Reply With Quote