Citat:
În prealabil postat de AlinB
Catalin2, esti efeminat pana peste cap.
La aspect nu stiu, dar la caracter...nu vad catusi de putina masculinitate.
Efeminare totala.
Nimic mai frumos ca o fetita plangacioasa intr-un trup de barbat.
Enjoy the compliments.
|
Asta era si ideea, ca o persoana agresiva pe forum e, probabil, o persoana slaba (si dezechilibrata) in viata reala si incearca sa suplineasca un complex cu un comportament agresiv, de dominare a partenerului de dialog prin acest mod.
Tu ai inteles gresit, a fi agresiv si a jigni nu e o dovada a unui caracter puternic si a masculinitatii, dimpotriva. Evident, visul agresorului e ca nimeni sa nu spuna nimic, sa nu "se planga", ca sa nu-i rapeasca placerea dubioasa. De obicei pe cei ce nu le raspund, la randul lor, agresiv, ii ataca tot timpul (neavand prea multe scrupule). Asadar, nu vreau sa am aceeasi agresivitate si nu vreau nici sa fiu calcat in picioare, mai ales ca asta se intampla din cauza ca spun lucruri legate de dreapta credinta. De asemenea, imi displace la fel de mult sa vad ca alte peroane sunt jignite sau li se vorbeste cu agresivitate.
Legat de cine e cel ce se plange, tu esti cel care ai spus ca esti jignit pentru ca nu sunt de acord cu ce spui. Pentru ca am zis ca unele conceptii ale tale sunt gresite. Sau pentru ca am spus ca nu nu discuti civilizat. Ai nevoie sa-ti ia cineva apararea (am observat ca toti cei ce sunt agresivi cauta sa se alieze, probabil pentru ca sunt slabi), mai mult, repeti exact ce spune si el.