View Single Post
Vechi 20.07.2016, 13:57:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
M-am exprimat eu mai sus gresit, daca vrei ca sa scapi sa iti mai vina facturi acasa dupa ce s-a terminat contractul pe doi ani ,trebuie sa te astepti la o "penalizare " de macar o luna din clipa in care ai dus cererea la un ghiseu Telekom! Inca o factura cel putin din clipa in care ai depus cererea.
Aline nu am inteles bine, daca ptr toate aiurelile din lumea asta, avem nevoie de avocat, ce ne facem nene, cand apar problemele adevarate,ne papa aia nene toti bani!!?...
Acum si tu, ce mai conteaza o luna cand scapi de multe altele?

Sau chiar asa stai prost cu banii incat luna aia sa faca o diferenta asa mare la buzunar?

Citat:
Legat de contracte necitite.Le poti face, daca respecti oamenii ,ca acele contracte sa fie usor citibile.Uita-te si aici pe Forum daca vrei sa scoti in evidenta ceva intr-un mesaj, il faci Bold ca omul sa citeasca printre randuri sa vada ce e mai important. Daca nu te intereseaza parerea clientului poti sa mai adaugi o pagina, doua la contract,ca omul in agitatia zilei de azi sa se piarda complet si sa nu il mai citeasca.
P.S. Scuze ca sunt cam offtopic, dar am vrut sa lamuresc treaba asta.
Legea nu cere ca lumea sa fie simplificata pentru ...sa zicem "cazuri speciale" :)

Sunt ape infestate de rechini, ori ai grija pe unde umbli, ori esti papat.