View Single Post
Vechi 20.07.2016, 14:13:54
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Eu aici ii dau dreptate lui Flying.Adica nicaieri in scriptura nu spune ca forma pamantului sau densitate de astre vor contribui intr-un fel sau altul la mantuirea noastra.

Ba mai mult, Hristos nu aduce vorba de astronomie in predicile sale, si nici macar nu pune accentul pe astronomie.Practic pentru mantuirea noastra este putin important forma pamantului cat si a Universului, caci cunosterea acestor lucruri (fie adevaruri despre ele fie minciuni) nu-ti aduc si/sau nu contribuie lamantuirea ta.

Forma pamantului cat si a lunii, precum si stiintele care le studiaza sunt importante pentru mantuirea ta asa cum este faptul ca eu am sonorie cu buton rosu iar tu cu buton verde.

Si Flying mai face o observatie corecta:Trimisul se axaseaza pe lucruri de nimic, ori profetii nu fac asa ceva.Profetii nu vin sa profeteasca despre importanta gaurii la macaroana.

Parea mea.
Bine că ai păreri.

1. Dacă lucrurile pe care mă axez sunt neimportante atunci țin să-ți spun că dacă Soarele ar fi sferic atunci pe pămînt exact sub soare ar fi mult mai puțină lumină și mai puțin cald din pricina că lumina și căldura fiind trimise omnidirecțional de la o sferă atunci ceea ce ar rămîne să ne vină nouă pămîntenilor ar fi cam a 10 parte din ce ne vine astăzi cînd toată puterea luminii și a căldurii este direcționată spre pămînt și mări de parcă ar fi o veioză incandescentă. Ca să nu mai amintesc de reducerea norilor și ploilor.

2. Dacă pămînul ar fi un lucru de nimic atunci nu ți-ar da hrană, nu ai avea pe ce să umblii lăsîndu-ți urmele și chiar tu însuți nu ai mai fi atît de palpabil căci din țărînă am fost făcuți de Dumnezeu și suflînd El peste țărînă așa a prins pămîntul modelat de Mîinile Domnului suflare de viață.

3. Chiar gaura din macaroană este foarte importantă fiindcă în timp ce o mănînci ai putea învăța de la ea cum prin vene și artere poate circula sînge fără să se verse și ți-ai putea da seama că după geniul unei macaroane s-au inspirat toți cei ce au vrut să transporte cîte ceva prin tuburi: gaz, electricitate, internet...

Deci iată cum ignoranța te face să dai dreptate defapt interesului viclean al necredinței pe care o manifești.

Dar să știi că ai dreptate căci pentru mîntuire nu ai nevoie de atîta cunoaștere ci e suficient ca împreună cu Domnul Iisus Hristos să te strădui să crezi în Dumnezeu și să nu mai păcătuiești. Asta te ajută mult la mîntuire iar apoi Duhul Sfînt și Cuvîntul lui Dumnezeu te va călăuzi în tot Adevărul.

Last edited by Trimisul; 20.07.2016 at 14:28:09.
Reply With Quote