Citat:
În prealabil postat de AlinB
Acum si tu, ce mai conteaza o luna cand scapi de multe altele?
Sau chiar asa stai prost cu banii incat luna aia sa faca o diferenta asa mare la buzunar?
.
|
Nu e vorba numai de bani .Am de unde plati diferenta de 0.6 euro.
Problema e
de cuvant dat –de respect. Am multe de spus legat de Telekom si ce e mai jalnic ca a devenit firma germana, dar are tot vechile metehne.
Cand am vorbit atunci cu ei ,am spus mai sus de cazul cu cele trei programe Viasat, si ca am facut contract cu ei.
Nu te poti baza pe ei. Imi spune soacramea ca nu stiu de ce a venit factura (la tara unde sta ea) mai mare, incep si ma uit pe factura.Pe langa alte chestii vad Abonament ptr Midnight.Eu nu am cerut asa ceva si am sa le cer prin intermediul OPC sa imi dea inregistrarea vocala, in care au spus ca imi dau si midnight pe langa Viasat-uri.Suma e mica .Dar ma deranjeaza ideea.
Adica putem face orice ca firma, ca nimeni nu va zice nimic?Sunt sigur ca sunt nenumarati parinti care nu stiu sa blocheze anumite programe dinastea bagate „benevol” de catre firma Telekom.Si nu stiu daca Midnight asta opereaza numai dupa 12 noaptea ,nu cred.
Incercarile vor fi mari si nu peste foarte multa vreme, fiindca nu luam o pozitie :"Nu Domne, nu imi trebuie Midnight!Ti-am cerut ?NU! Si atunci???..."
Caldicei,caldicei,...usurel,usurel,...
A venit vremea cand noi trebuie sa luptam, macar in casa noastra, ptr o ordine si o normalitate.
Crinrin frumoasa adresa prezentata.Dar, cred ca m-ai inteles ca de fapt
eu vreau sa imi simplific viata si ei mi-o complica.
Doamne ajuta!