Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai daca "Domnul stie", de ce doamna isi da cu parerea fata de toti, inclusiv vizavi de preotul/diaconul de la ea din parohie si inca pe baza unui singur cuvant "modernist"?
|
Hotarat lucru, ai o mare problema . Eu am vorbit la nivel general, adica 10 biserici, 4 biserici, tu iar cobori la nivel personal atacând ca de obicei. Ei bine, ai probleme clare .
Faci varza din discutie. Una ziceam atunci, când am dat exemplu cu seful in loc de parintele, si alta ziceam acum cu bisericile, si pe ce aratura ati inceput sa mergeti criticând de zor bisericile neparticipante.
Iata ce zice unul din cei patru.
https://ganduridinortodoxie.wordpres...rea-bulgariei/
o dati inainte furibund ca vai, ca se distruge unitatea Bisericii si alte nebunii, daca recunoastem deschis ca Sinodul din Creta nu e pan ortodox si basta si asta, din mandrie si vanitate, na , suntem romani si al nostru a fost.
Nu aveti taria sa va detasati de simtamintele mizere umane, si fara sa vreti ajungeti in extrema cealalta. (voi, adica tu si cei 2 -3 sustinatori ai trai caci cei cu bun simt , si ii apreciez stiu mai bine sa taca decat sa se manifeste gresit).