View Single Post
Vechi 21.07.2016, 17:55:25
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Datarile radiologice.

O chestiune de traducere/interpretare.

La care stiinta te referi? Toata stiinta in general? In cazul asta te muti la pestera?:)

presupunand ca nu sunt chiar ei care te-au adus pana aici :)

Viata e scurta, e bine sa o umpli cu chestii care au utilitate.

Dupa spusele tale, nu prea.

Nu ai declarat ca "minciuna" stiintei are tocmai scopul de a ascunde o prezenta evidenta si imediata a lui Dumnezeu?
Pentru ca daca n-ar fi evidenta, de ce s-ar chinui sa o ascunda?

Sa zicem ca e mai usor sa crezi asta decat ca exista o conspiratie planetara a carui obiect se pare ca este destul de incert si pentru tine pana la urma :)

Adica? Ce anume este "degeaba"?

Incearca sa-ti clarifici chestia asta mai intai:

de ce ar ascunde cineva o versiune a lumii fizice daca ea este in aceeasi masura consistenta cu ideea unui Creator nu atat de evident ca autor al Creatiei?

Cred ca iti dai seama, ca oricare ar fi realitatea fizica, poate fi elaborata o explicatie care sa nu includa in mod necesar existenta unui Creator.

Parafrazand oarecum pe Zapacitul, Dumnezeul nu e Atlas sa tina Pamantul pe umeri, iar stiinta sa ne ascunda asta spunandu-ne ca e atarnat in vid.

Complexe, agarofobie :)

Daca e redus la o cutiuta de "doar" cativa ani lumina, te simti mai semnificativ?
Sau care ar fi dimensiunea la care sa te simti confortabil, "semnificativ" ?

Nu exista nici o demonstratie ca viata a aparut accidental, nici macar pentru evolutie nu este, dar tu poti in necunostinta de cauza sa confuzi filosofia cu stiinta :)

Pe de alta parte, nu poti nici sa demonstrezi stiintific opusul asa ca...pana la urma cu ce te lupti, concret?

Nici n-ai sa gasesti atat timp cat ai sa traiesti daca nu depasesti impasul duhovnicesc care te-a dus aici.
Scuză-mă, dar după felul în care conversezi nu știu dacă cineva poate înțelege ceva din ceea ce răspunzi în scris, rezultă firesc că nu eu ci tu ești: nu Zăpăcitul ci zăpăcitorul!

Crede-mă că n-am înțeles absolut nimic din răspunsurile tale gLumețe și am ajuns la zăpăceala asta fără să vreau să fiu răutăcios cu tine ci pur și simplu doream să înțeleg ceva din discuția ta cu Florin Ionuț dar din nefericire nu pentru mine ci pentru tine, crede-mă că nu am reușit să înțeleg absolut nimic. Poate te înțelege mai bine Florin Ionuț.

Tu nu discuți ci îți împlinești un soi de cruzime de care te distrezi fiind sigur că ceea ce susți tu e sigur adevărat. Dragul meu, tot ceea ce susți se bazează pe minciunile gLumii, tu nu ai nicio părere decît să spui mereu că gLumea are dreptate și cine nu crede asta așa ca tine e nebun. Ia citește singur ce ai răspuns și dă-ți seama cum răspunzi și cum dialoghezi doar din plăcere de contrazicere, fără niciun rost... decît îți hrănești demonii.

Last edited by Trimisul; 21.07.2016 at 18:05:16.
Reply With Quote