Citat:
Cam multe speculatii, nu crezi?
'Nu stim daca lotul de vaccinuri e defect' - fiecare fabrica de medicamente are un sistem de calitate f bine pus la punct. Sansa sa apara asa ceva pe piata e practic nula in ziua de azi (bineinteles, daca nu cumva e cineva care face intentionat acest lucru, adica frauda. Dar asta e alta poveste)
'nici daca bebelul va ajunge un copil cu autism'- afirmatie nefondata; in literatura de specialitate nu exista articole care sa sustina cu argumente valide acest lucru.
'astm sau daca va muri'- e nevoie de ceva care sa sustina acest lucru. E posibil sa se fi intamplat, nu stiu, nu am cercetat. In general, orice medicament conduce la deces intr-o proportie infima, insa, de cele mai multe ori, nu e doar vina medicamentului.
|
Speculatiile sînt din partea medicilor care speră ca totul să fie bine, deși nu fac măcar un singur test copilului înainte de oricare vaccinare. Experimente în masă pe copiii noștri.
M-a sunat o mamă care are doi copii, ambii născuți sănătoși, unul din ei căpatînd autism imediat după vaccinarea de la 2 ani. Acum are cam 7 ani și boala nu s-a ameliorat. M-a sunat pentru că se uită la discuția noastră și mi-a zis așa: "Ionuț, să nu cumva să vaccinezi copiii!" Ei ce-i veți spune, că a fost o coincidență sau că nu s-a demonstrat științific legătura cu autismul sau... ce?
Citat:
Ok. Hai sa punem problema altfel. Sa presupunem ca te musca un caine turbat. Ce faci? Te duci sa te vaccinezi? Nu exista tratament pt asta si duce la moarte (sunt f rare cazurile cand oamenii scapa si raman cu sechele f grave pt restul vietii). Dar daca il musca pe copilul tau?
|
Și dacă mă vaccinez imediat, garantezi tu că voi scăpa cu viață?
Dar probabil că voi face injectia. Apoi voi bea 2 litri de apă după care mă voi retrage pentru un post total, fără apă, timp de 5-10 zile. Cu Doamne ajută, bineînțeles.
În cazul copilului voi merge la medic și-l voi "vaccina" -
aici fiind vorba despre tratamentul bolii deja contactate, nu de injecția profilactică. Situație extremă, de supraviețuire.