View Single Post
Vechi 22.07.2016, 22:44:24
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Cam multe speculatii, nu crezi?
'Nu stim daca lotul de vaccinuri e defect' - fiecare fabrica de medicamente are un sistem de calitate f bine pus la punct. Sansa sa apara asa ceva pe piata e practic nula in ziua de azi (bineinteles, daca nu cumva e cineva care face intentionat acest lucru, adica frauda. Dar asta e alta poveste)
'nici daca bebelul va ajunge un copil cu autism'- afirmatie nefondata; in literatura de specialitate nu exista articole care sa sustina cu argumente valide acest lucru.
'astm sau daca va muri'- e nevoie de ceva care sa sustina acest lucru. E posibil sa se fi intamplat, nu stiu, nu am cercetat. In general, orice medicament conduce la deces intr-o proportie infima, insa, de cele mai multe ori, nu e doar vina medicamentului.
Speculatiile sînt din partea medicilor care speră ca totul să fie bine, deși nu fac măcar un singur test copilului înainte de oricare vaccinare. Experimente în masă pe copiii noștri.

M-a sunat o mamă care are doi copii, ambii născuți sănătoși, unul din ei căpatînd autism imediat după vaccinarea de la 2 ani. Acum are cam 7 ani și boala nu s-a ameliorat. M-a sunat pentru că se uită la discuția noastră și mi-a zis așa: "Ionuț, să nu cumva să vaccinezi copiii!" Ei ce-i veți spune, că a fost o coincidență sau că nu s-a demonstrat științific legătura cu autismul sau... ce?

Citat:
Ok. Hai sa punem problema altfel. Sa presupunem ca te musca un caine turbat. Ce faci? Te duci sa te vaccinezi? Nu exista tratament pt asta si duce la moarte (sunt f rare cazurile cand oamenii scapa si raman cu sechele f grave pt restul vietii). Dar daca il musca pe copilul tau?
Și dacă mă vaccinez imediat, garantezi tu că voi scăpa cu viață?

Dar probabil că voi face injectia. Apoi voi bea 2 litri de apă după care mă voi retrage pentru un post total, fără apă, timp de 5-10 zile. Cu Doamne ajută, bineînțeles.

În cazul copilului voi merge la medic și-l voi "vaccina" - aici fiind vorba despre tratamentul bolii deja contactate, nu de injecția profilactică. Situație extremă, de supraviețuire.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote