View Single Post
Vechi 23.07.2016, 11:38:15
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Dar probabil că voi face injectia. Apoi voi bea 2 litri de apă după care mă voi retrage pentru un post total, fără apă, timp de 5-10 zile. Cu Doamne ajută, bineînțeles.
Nu prea am inteles chestia cu apa urmata de post total fara apa timp de 5-10 zile. Chestia cu Doamne ajuta, am inteles-o. Desi poate ar fi bine sa luati si remediul Thuya CH 9.

Asta imi aduce aminte de un banc catolic. Cica un preot in sutana si un ministrant in albis se aflau pe marginea soselei, tinand intins un mare banner pe care scria "Sfarsitul este aproape! Pocaiti-va!". Trece o masina cu doi pensionari, care nici nu se uita. Nu trece bine si se aude un zgomot "Poc! Treosc! Bum!". Trece un camion, soferul da geamul jos si trage o flegma in directia bannerului, sub ochii uimiti ai preotului si ministrantului. La putin timp dupa, se aude "Poc! Treosc! Bum!". Trece si un motociclist care, din ce vede bannerul, mai tare accelereaza spre acelasi zgomot infernal. La care ministrantul indrazneste: "Padre, oare nu credeti ca ar fi mai bine sa scriem "Podul este rupt" ?"

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 23.07.2016 at 11:56:45.
Reply With Quote