View Single Post
Vechi 25.02.2008, 18:57:46
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lumyclau
As vrea sa stiu ce pot face, ce rugaciuni, etc....pentru a fii din nou eu (daca pot spune asa...). de ceva timp sufletul meu este ffff trist si speriat de ziua de maine....cand citesc rugaciuni mai ma linistesc insa noaptea si chiar ziua de multe ori simt acea durere in suflet....nu este nimic medical...as vrea sa am din nou incredere in ziua de maine....as vrea sa pot fii din nou un om vesel....un om care stie sa rada....insa durerea din suflet nu imi da pace....durere si la propriu si la figurat care se manifesta in jurul pipetului...in zona inimii, a sufletului...si mai simt....o nevoie imensa de iubire.....iubirea care nu o pot simti de la altii pentru mine....de ce??? ma poate ajuta cineva....????
Draga lumyclau, eu cred ca poate acum simti toate aceste lucruri pentru ca ai nevoie sa simti mai mult si sa constientizezi Iubirea lui Dumnezeu, pentru ca sufletul tau incepe sa "intuiasca" faptul ca nu se poate complace doar in iubirea pe care o primesti de la ceilalti, iubire care de multe ori e doar sentimentala, pentru ca toti suntem legati de propriile patimi si nu daruim celorlalti atat cat am putea. Durerea din suflet se va vindeca cu voia ta pe care trebuie s-o controlezi rugandu-te mai adanc, descoperind in tine nevoia de rugaciune, adica nevoia de a vorbi cu Insusi Domnul despre ceea ce te framanta. Poate ca nu trebuie sa mai fii tocmai omul care erai inainte, poate ca prin ce treci acum este doar pragul pe care trebuie sa-l depasesti ca sa cunosti mai bine Dragostea si Bucuria pe care le poti impartasi si altora. Nu cred ca ai nevoie urgenta de un anumit fel de rugaciuni ca sa scapi de toate astea, cred ca mai bine sa ai rabdarecu tine, si sa te gandesti mai mult la ce vrei cu adevarat de la tine si daca Dumnezeu iti poate asculta voia inimii - daca nu, atunci poate acum te pregateste sa te intelegi mai bine pe tine insati si sa cauti mai bine ceea ce iti este necesar cu adevarat in viata. Sa te rog mai mult la Maicuta Domnului, sa te lumineze si sa te mangaie in aceasta trecere! Dumnezeu sa te ajute si indrepte pe Cale!
Reply With Quote