View Single Post
Vechi 23.07.2016, 22:48:19
Romowe
Guest

Implicit Domne', cit traiesc citesc lucruri noi! Clar!

Bunaoara, aflu ca PS Jar de Banceni s-o trezit sa declare ca episcopii care au participat la Sinodul de la Kolimbari, Creta, cica s-au dus cu Har si au plecat fara. No fuckin' kidding, you may check it out. Cred ca asa declaratii schismatoide l-ar face pe Glicherie al stilistilor sa se zgirie pe mecla.
Nu ma topesc dupa tot ce este oficial, de fapt detest tot ce este Stat si mizeriile componente, insa daca e vb de Biserica e cu totul altceva; sa zic asa de ierarhii Bisericii, ca asa mi-o tras un arhicon un vint prin partea goala, aia 90% unused din creier, e prea mult!
Aline, pariez cu tine pe un dell cu ultima Fedora preinstalata (prefer varianta "rolling", adica rawhide) ca urmatorul pas, odata ce sanchi, PS Jar dixit, cica "ierarhii nu mai au Har", e schisma?
Am simpatizat cu unii din ei, nu sint deloc un fan al protosului din Fanar, mosul Bartolomeu, dar ce fac zelotii e lipsa totala de bun-simt, nu mai zic de disciplina ecleziastica si demnitate episcopala, ca deja o dau in wishful thinking.
Reply With Quote